24 / 04 / 2024

kartal metro hattı durakları

kartal metro hattı durakları

Kadıköy Kartal metro durakları; Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal durakları olarak hizmet veriyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kartal-Kaynarca Metro Hattı imar planı değişikliği askıda!

Maltepe ilçesi, Kartal-Kaynarca Metro Hattı'na ait Huzurevi istasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı açılışı yarın!

Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe Metro Hattı ile birlikte Pendik'e yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış töreni yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Kartal, metro hattıyla yükseliyor!

Kartal-Pendik-Tavşantepe metro hattı pazartesi günü hizmete girdi. Söz konusu metro hattı, Kartal'ın geleceğine bir yıldız daha eklerken, bölgedeki gayrimenkul yatırımlarının da çapını genişletecek...

Kartal-Tavşantepe Metro Hattı açıldı!

İstanbul'da Kadıköy-Kartal metro hattının devamı niteliğindeki Kartal-Pendik-Tavşantepe hattında, saat 06.00'da seferler başladı.

Kadıköy-Kaynarca Metro Hattı bir hafta içinde açılıyor!

Kadıköy-Kartal hattının devamı olan ve test sürüşleri tamamlanan, Kadıköy-Kaynarca arasını 35 dakikaya düşürecek metro hattı bir hafta içinde hizmete açılacak.

Kartal-Kaynarca metro hattı açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen çalışmaların ardından Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattı açılışa hazırlanıyor. Eylül ayı sonunda yapılacak açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

Kadıköy - Kartal Metro hattında konut fiyatları hareketlenecek!

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Kartal-Kaynarca metro hattında son durum!

2012 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sokulan Anadolu yakasının ilk metrosu Kadıköy - Kartal metro hattının devamı olan Kartal-Kaynarca metro hattı istasyonlarında ince işçiliklerin sonuna gelindi...

2005 yılında Kadıköy-Kartal Metro hattının ihalesi yapılmış!

2005 yılında 22 kilometre uzunluğunda ve 260 milyon dolara (348 milyon 400 bin lira) mal olması beklenen Kadıköy - Kartal metro hattının yapım ihalesi yapılmış.

Sultanbeyli'ye 3 ayrı metro hattı yapılacak!

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar’a, Kartal’a, Kadıköy’e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

Sultanbeyli'ye 3 yeni metro hattı geliyor!

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar’a, Kartal’a, Kadıköy’e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

kartal metro hattı durakları Haberi

kartal metro hattı durakları


Kartal metro durakları!

Kadıköy Kartal metro hattının temelleri 2008 yılında atılmıştı. 4 yıllık inşaat süresi sonunda 2012 yılında hizmete açılan Kadıköy Kartla metrosu ile Anadolu Yakası'nın trafik yoğunluğu büyük ölçüde rahatladı. Açıldığı günden bu yana yaklaşık 41 milyon yolcu taşıyan Kartal metrosu 22,7 kilometrelik hat uzunluğuna sahip bulunuyor. Kadıköy Kartal metro durakları 16 adetten meydana geliyor. Kaynarca bölgesine yapılan tüneller sayesinde Kartal Kadıköy metrosunun uzunluğunun 26,5 kilometreye kadar çıkması ve bu kapsamda istasyon sayısının da 19 olması planlanıyor.


Kartal metro durakları!

Kadıköy, Ayrılıkçeşme, Acıbadem, Ünalan, Göztepe, Yenisahra, Kozyatağı, Bostancı, Küçükyalı, Maltepe, Huzurevi, Gülsuyu, Esenkent, Hastane/Adliye, Soğanlık ve Kartal olarak hizmet veriyor. Ayrılıkçeşme istasyonu 29 Ekim'de açılması beklenen Marmaray'la birlikte açılacak.


Kadıköy Kartal metro duraklarında yapılan aktarma istasyonları şöyle:

Kadıköy İstasyonu – Şehir Hatları ve...