28 / 03 / 2024

Kartal Stadı meydan

Kartal Stadı meydan

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.

Kartal Belediyesi'nden Kartal Stadı açıklaması!

Kartal Belediyesi; bazı basın yayın organlarındaki Kartalspor’un Kartal Stadı’nda riskli şartlarda antrenman yaptığı yönündeki haberlerle alakalı bir açıklama yaptı.   

Kartal Ceviz Meydanı inşaatında sona geliniyor!

2018 yılı içinde bitirilmesi planlanan Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi’nin kaba inşasının yüzde 70’i tamamlandı...

Gaziantep Kamil Ocak Stadı meydan olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ocak 2018'in 2. meclis toplantısı yapıldı. İşte gündem maddeleri...

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı, meydan oluyor!

MERSİN’de yıllardır tartışma konusu olan Tevfik Sırrı Gür Stadyumu, Belediye Meclisi’nin aldığı kararla kent meydanı olacak.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Mersin Kent Meydanı Projesi için arsa istendi!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, kent meydanı projesiyle ilgili bilgi verdi. Kocamaz, kent meydanı için Tevfık Sırrı Gür Stadı ve OYAK arazisini istendiğini belirtti.

Bursa Atatürk Stadı, Atatürk Meydanı oluyor!

Bursa'daki Atatürk Stadı, içinde festival müzesi, bisiklet yolu, atletizm pisti, çim saha olan ve 100 bin kişinin toplanabileceği Atatürk Meydanı olacak.

Bursa Atatürk Stadı'nda yeni meydan çalışmaları yapılıyor!

Yapımı için 1926 yılında Atatürk’ün 1000 lira bağışta bulunduğu ve 1948 yılında tamamlanan Atatürk stadının bulunduğu alanın, stadın tarihi dokusu korunarak ayrıcalıklı bir meydana dönüştürüleceği proje kapsamında yıkımlar hızla sürüyor.

Soğanlık Meydanı tartışmalarına son nokta kondu!

Son günlerde çeşitli yayın organları tarafından Soğanlık Meydanı ile ilgili asılsız haberler yapılması üzerine Kartal Belediyesi'nden açıklama geldi. İşte o açıklama...

Tüm markalar Kartal'da Vista Çarşı ve Vista Meydan'da toplanıyor!

Birçok yeniliği bünyesinde barındıran Propa Vista projesinde, site sakinleri tüm gündelik ihtiyaçlarını “Vista Çarşı”da karşılayabilecek; proje önünde tasarlanan “Vista Meydan” önemli bir buluşma noktası olacak..

Kartal Stadı meydan Haberi

Kartal Stadı meydan

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartalspor Kulübü binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kartalspor Stadı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartal’daki yerel basın temsilcileriyle bir toplantı yapan Apaydın, Kartalspor’un yeni stadının yapılacağı D-100 Otoyolu kenarındaki arsanın tapusunun bir kısmının 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle Kartal Belediyesi’ne geçtiğini belirtti. Apaydın, Kartal Stadı’nın yerine de meydan dışında bir şey yapılmasının mümkün olmadığını, bu alanın 2006 yılında yapılan planlara göre meydan olmak zorunda olduğunu ve yapılacak projenin, hem Kartal hem de Büyükşehir Belediyesi’nin onayından geçmek zorunda olduğunu dile getirdi.

Kartalspor’un Kartal Stadı yanında yer alan binasında yerel basın temsilcileri ağırlayan Kartalspor Başkanı ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, söz konusu toplantıyı, bilgi kirliliğini önlemek için düzenlediğini belirtti.

Plan değişikliği 2006'da yapıldı 

Kartal’ın...