25 / 04 / 2024

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Ceviz Meydanı Kültürel Aktivite Merkezi'nde son durum!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da devam eden çalışmaları denetledi.



 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları denetleyerek yapılması gerekenler hakkında yetkililere talimat verdi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e yapılan incelemeler boyunca; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Üyesi Mustafa Yüksel ile çok sayıda birim müdürü eşlik etti. Başkan Altınok Öz, Acı Su ve Mor Sümbül Sokak’taki asfalt dökme çalışmaları ile Pamukkale Sokak’taki kaldırım ve duvar yapım çalışmalarını denetledi. Başkan Altınok Öz öte yandan; Ceviz Meydanı Sosyal ve Kültürel Aktivite Merkezi, Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi ile kent ormanını da ziyaret ederek incelemeler yaptı.

“Göreve Geldiğimiz Gün Verdiğimiz Sözü Tuttuk”

İncelemeler boyunca halkla bir araya gelen Başkan Altınok Öz gerçekleştirdiği konuşmada; “Bugün arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde devam eden çalışmaları inceledik. Asfalt döküm, kaldırım ve duvar yapım çalışmalarını inceledik. 2009 yılında göreve geldiğimizde halkımıza bir söz verdik, halkın evet demediği hiçbir projeye onay vermeyeceğimizi dile getirdik. Bunun sözünü verdik ve sözümüzü tuttuk. Kartal, bugün geldiğimiz süreçte planlı kalkınan bir kent.  En önemlisi; artı değerin, yani rantın halka dağıtıldığı bir kent. Diliyoruz ki güzel ilçemizin yakaladığı bu ivme devam edecek. Kartal, rantın belirli bir gruba dağıtıldığı bir kent değil, bizzat halka dağıtıldığı bir kent olmaya devam edecek” diye konuştu.


Geri Dön