28 / 03 / 2024

Kartal Stadı yıkım çalışmaları

Kartal Stadı yıkım çalışmaları

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Metruk bina yıkımında rekoru Kartal’ın!

Kartal'da hem vatandaşlar hem de çevre için tehlike meydana getiren metruk yapılar ile ilgili sürekli bir çalışma modeli geliştiren Kartal Belediyesi 1 sene içerisinde hatırı sayılır sayıda metruk binanın yıkımını yaptı.

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

San Siro Stadı yıkılıyor!

Milano'nun sembolleri arasında yer alan tarihi San Siro Stadı'nın yıkımı konusunda yeni bir aşama kaydedildiği belirtildi.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Kartal Belediyesi, metruk binaların yıkımına devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in talimatı ile Kartal’da tehlike yaratan terk edilmiş binalar ve 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı raporu bulunan binaların yıkım işlemleri sürüyor...  

Ak Yıkım Hafriyat İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıkım Hafriyat İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Gül tarafından kuruldu...

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Kartal'da riskli binaların yıkımı tamamlandı!

Kartal'da geçtiğimiz haftalarda çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu bölgede risk taşıdığı gerekçesiyle boşaltılan binaların yıkım işlemleri tamamlandı...

Kartal'da riskli son binanın yıkımına başlandı!

Kartal Orhantepe Mahallesi'ndeki riskli binalardan sonuncusu olan Nuri Bey Apartmanı'nın yıkımına sabah saatlerinde başlandı. 

Kartal Stadı yıkım çalışmaları Haberi

Kartal Stadı yıkım çalışmaları

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartalspor Kulübü binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında, Kartalspor Stadı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartal’daki yerel basın temsilcileriyle bir toplantı yapan Apaydın, Kartalspor’un yeni stadının yapılacağı D-100 Otoyolu kenarındaki arsanın tapusunun bir kısmının 1 Aralık 2017 tarihi itibariyle Kartal Belediyesi’ne geçtiğini belirtti. Apaydın, Kartal Stadı’nın yerine de meydan dışında bir şey yapılmasının mümkün olmadığını, bu alanın 2006 yılında yapılan planlara göre meydan olmak zorunda olduğunu ve yapılacak projenin, hem Kartal hem de Büyükşehir Belediyesi’nin onayından geçmek zorunda olduğunu dile getirdi.

Kartalspor’un Kartal Stadı yanında yer alan binasında yerel basın temsilcileri ağırlayan Kartalspor Başkanı ve Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ali Apaydın, söz konusu toplantıyı, bilgi kirliliğini önlemek için düzenlediğini belirtti.

Plan değişikliği 2006'da yapıldı 

Kartal’ın...