19 / 04 / 2024

kartal teknik uplife park

kartal teknik uplife park

Ataşehir'de Uphill Court Projesini hayata geçiren Teknik Yapı Kartal projesine yakında start veriyor. Projede 57 metrekare konut 90 bin YTL'den satılacak.

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brç Teknik İnşaat Pazarlama Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasin Berçin tarafından kuruldu.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Durmuş tarafından kuruldu.

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysm Teknik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sabri Can Kartal ve Yıldırım Kartal ortaklığında kuruldu.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İzzet Volkan Kaplan Teknik Yapılar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Volkan Kaplan tarafından kuruldu.

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaşlar Teknik Madencilik İnşaat ve Elektrik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mursel Salman tarafından kuruldu.

Çöken Kartal Yeşilyurt Apartmanı davasında tahliye!

21 kişinin hayatını kaybettiği Kartal Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin biri tutuklu 3 sanığın yargılandığı davada, tutuklu yargılanan inşaatın teknik uygulama sorumlusu Uğur Mısırlıoğlu'nun tahliyesine karar verildi...

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiroklar Teknik Madencilik İnşaat Elektrik Metal ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Belge tarafından kuruldu...

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Teknik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kartal Yüksel tarafından kuruldu. 

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiriyor!

Teknik Yapı evlenme yasasını değiştiren süper kazanç kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında Uplife Kadıköy, Deluxia Park Residence, Evora Denizli, Evora İzmir ve YücelPark projeleri bulunuyor. 

Kartal soruşturmasına Mimarlar Odası'ndan tepki!

TMMOB, Kartal’da 21 kişinin hayatını kaybettiği facianın ardından teknik uygulama sorumlularının tutuklanmasına tepki göstererek, cezanın gerçek sorumlulara uygulanmasını istedi.

kartal teknik uplife park Haberi

kartal teknik uplife park

Teknik Yapı, Bağdat Caddesi ve Uphill Court projelerindeki yüksek kaliteyi Uplife Park ile daha cazip fiyatlarla Kartal'a götürüyor. 22 bin metrekare arsa üzerine, 7 blok olarak inşa edilen projede 567 daire bulunuyor. 100 milyon YTL yatırımla hayata geçirilen projede fiyatlar 90 bin YTL'den başlıyor ve 300 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

Teknik Yapı, Bağdat Caddesi ve Uphill Court projelerinde sunduğu yüksek kaliteyi 'Uplife Park' projesiyle daha cazip fiyatlara Kartal'a taşıyor. Toplam 567 daireden oluşan ve 100 milyon YTL'yle hayata geçirelen proje, 22 bin metrekare arsa üzerine, 7 blok olarak inşa ediliyor. Fiyatların 90 bin YTL'den başlayıp 300 bin YTL'ye kadar ç