26 / 04 / 2024

kartal teleferik projesi

kartal teleferik projesi

Kadıköy-Kartal Metrosu'ndan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kartal'ı ulaşım açısından rahatlatacak iki yeni projenin müjdesini verdi. Bunlardan biri havaray, diğeri ise teleferik olarak planlanıyor.

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Uzungöl Teleferik Projesi iptal edilmedi!

4 yıl önce hazırlanan Uzungöl Teleferik Projesi'nin iptal edilmediği açıklandı. Hayata geçirilecek proje için alan ihalesine çıkılacak.

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Uzungöl Teleferik Projesi için ilk adım atıldı!

Ünlü turizm merkezi haline gelen Trabzon'un Uzungöl bölgesinde hayata geçirilecek Uzungöl’de teleferik projesi için ilk adım atıldı. 3 bin 540 metre uzunluğunda olacak proje 2018 yılının Aralık ayında misafirlerini taşımaya başlayacak.

Sümela Manastırı teleferik projesi ihaleye hazır!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı teleferik projesi için ihaleye çıkmaya hazır olduklarını söyledi..

Babadağ Teleferik Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

Avrupa'nın bir numaralı yamaç paraşütü merkezi olarak gösterilen Babadağ'da Teleferik Projesi yıl sonunda hizmete açılacak. Her yıl 1 milyon tatilcinin teleferikle Babadağ'ı ziyaret etmesi bekleniyor..

Kastamonu Teleferik Projesi 8 ayda tamamlanacak!

Çılgın Proje’nin temeli atıldı. Kastamonu’nun doğusunu ve batısını birbirine bağlayacak olan Teleferik Projesi’ne start verildi. Projenin sekiz ay içinde tamamlanması bekleniyor...

Kartal Bumerang Projesi 2017 fiyat listesi!

Kartal Bumerang Projesi 2017 fiyat listesine göre dairelerin ve ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. Proje Özkartallar A.Ş. imzası taşıyor...

Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

1965 rakımlı Babadağ'ın zirvesine kurulacak Babadağ Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Muğla Valisi Esengül Civelek, Babadağ'ın teleferiğe kavuşmasına çok az kaldığını söyledi.

Kastamonu Teleferik Projesi'nin temeli atıldı!

Kastamonu Belediyesi tarafından KUZKA desteğiyle hayata geçirilecek Teleferik Projesi'nin temeli atıldı. Bin 33 metre uzunluğunda olacak proje günde 3 bin kişi taşıyacak.

Kastamonu Teleferik Projesi'nin temeli yarın atılacak!

Kastamonu Belediyesi tarafından uzun zamandır üzerinde çalışılan Teleferik Projesi’nin temeli 29 Temmuz Cumartesi günü atılacak.

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim!

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim ediliyor. Kartal Wings'te fiyatlar 384 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor.

Referans Kartal Panorada projesi Eylül'de satışta!

Kiler GYO'nun Kartal'da inşa edeceği Referans Kartal Panorada projesi Eylül'de satışa çıkacak. Yapı ruhsatının alındığı projede inşaat da Eylül'de başlayacak.

kartal teleferik projesi Haberi

kartal teleferik projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş bugün Twitter'dan Kartal'daki iki yeni projelerini tanıttı. Projelerden biri teleferik, diğeri ise havaray. 


Topbaş'ın bahsettiği teleferik Kartal Merkez'den Aydos'a kadar ulaşım sağlayacak. Havaray ise yine Kartal Merkez'den başlayıp E-5'e kadar çıkacak. 


Ayrıca oluşturulacak havarayla metro hatlarına da erişim imkanı sağlanacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş açıklamasında; Kartal'a yeni projeler ilave ettik. Bunlardan bir tanesi, Kartal Merkez’den Aydos’a teleferik. Planlara işliyoruz. Çok önemli bir şey. Özellikle ulaşım ve erişim noktasında rahatlık getireceğine inandığımız bir proje, yine merkezden E 5’e çıkacak bir havaraya. Metro hatlarına da erişim imkanı sağlanacak. Sahil düzenlemelerimiz de var, dedi. 


İşte Kadir Topbaş'ın attığı tweet: