23 / 04 / 2024

Kartal Wings ödeme kampanyası

Kartal Wings ödeme kampanyası

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Referans Kartal Kordonboyu ödeme kampanyası!

Referans Kartal Kordonboyu ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. 94 konut ve 11 ticari birimden oluşan proje Kiler GYO imzasını taşıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Kartal Wings'te dairelerin metrekaresi 5 bin TL'ye!

Beş tipte ve büyük ölçeklerde daire seçenekleriyle ailelerin farklı taleplerine ideal çözümler sunulduğu Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor..

Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası!

Kartal’ın iddialı projelerinden Kartal Wings’i geliştiren Amad Gayrimenkul ile Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası bulunuyor. 

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Kartal Wings ödeme kampanyası Haberi

Kartal Wings ödeme kampanyası

Kartal Wings, özgün mimarisi, konforlu ve geniş daireleri, merkezi konumu, ulaşım ağlarına yakınlığı, sosyal donatıları ve 8.500 metrekarelik peyzaj alanıyla aileler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Güçlü bir finansal altyapıya sahip olan Amad Gayrimenkul ve inşaat sektörünün deneyimli firması Umran Yapı ortaklığı ile inşa edilen Kartal Wings’te yaşamak isteyenlere ve yatırımcılara farklı bir ödeme modeliyle kolaylık sağlanıyor.

Ödeme gücüne göre iki yıllık plan

Amad Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Olaş, konut sahibi olmayı kolaylaştıran farklı bir ödeme planı hazırladıklarını kaydederek, kişilerin ödeme gücüne göre ödemeyi ikiye bölerek yarısını ilk 24 ayda taksitlendirip, geri kalan yarısını ise 24 ayın sonunda banka kredisine başvurarak kredi yükünü hafiflettiklerini belirtiyor. Projenin iki yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Olaş, böylelikle firma bünyesinde yapılan 24 aylık taksitlendirmenin ardından...