28 / 03 / 2024

kartepe tapu dağıtım

kartepe tapu dağıtım

Kartepe Belediyesi imar kanununun uyarınca devam eden imar uygulama çalışmalarını tamamladı. Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

Okmeydanı'nda bugüne kadar 5 bin tapu dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerine yönelik tapu dağıtım töreninde “Bugüne kadar 5 bin tapuyu hak sahibi vatandaşlarımıza verdik. Lütfen herkes gelip tapusunu alsın” dedi..

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış!

1970 yılında İstanbul'da usulsüz tapu dağıtılmış. Belediye malı arsaların bazı şahıs ve kooperatiflere usulsüz olarak tahsis edildiği iddia edilmiş. Belediye Mesken ve Gecekondu Müdürlüğü hakkında soruşturma açılmış.

Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni yapıldı!

“Çevre Yatırımları Açılış ve Temizlik Araçları Dağıtım Töreni” Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti. Törende 26 şehir parkı, 27 atık su arıtma ve 2 katı atık tesisinin açılışıyla 120 çevre temizlik aracının hizmete alımı yapıldı.

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti!

Çevre yatırımları açılış ve temizlik araçları dağıtım töreni gerçekleşti. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Türkiye'nin 2023 yılında altyapı konusunda sıfır problemli olmasını istiyoruz" dedi.

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz!

Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz. Aksa Enerji Genel Müdürü Uygun, "Elektrik dağıtım sektöründe Avrupa'dan gerideyiz, açığı kapatmak için liberasyon ve regülasyonu bir arada yapmaya çalışıyoruz” dedi.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları 2014!

Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri Usul ve Esasları, 15 Kasım 2010 tarihli ve 27760 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte 2861 sayılı Elektrik Dağıtım Bağlantı Bedelleri..

AGCO, Türkiye'yi dağıtım üssü yapacak!

AGCO, 9 milyon dolar yatırımla Türkiye'de kuracağı tesisin temelini atarken, tesis tamamlandığında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika için şirketin ana depolama ve dağıtım merkezi olacak.

kartepe tapu dağıtım Haberi

kartepe tapu dağıtım

Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sarımeşe Kızılcık mahallesi ve Acısu Pazar Alanı mevkii için 3194 sayılı imar kanununun 18.maddesi uyarınca devam eden imar uygulaması çalışmalarını tamamladı. 7,8 hektarlık alanı kapsayan Sarımeşe Kızılcık mahallesi ile 2 hektarlık alanı kapsayan Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu. Şuyulandırma çalışması sonucunda Kızılcık mahallesinde 180 adet konut parseli, Acısu Pazar Alanında kalan kısımda ise 12 adet ticaret parseli oluşturuldu. Söz konusu alanlarda bulunan yol ve mülkiyet problemleri de böylelikle çözüme kavuşturuldu.


Çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, “Söz konusu alan sınırları içerisine giren taşınmazların malikleri, şuyulandırma sonucunda oluşmuş yeni tapularını belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Servisinden kimliklerini ibra etmek suretiyle teslim alabilirler” açıklamasını...