27 / 04 / 2024

kartepe taziye evleri

kartepe taziye evleri

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Kartepe Sağlıkkent Konutları kura tarihi!

Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent Evleri kura sonuçları isim listesi 2021  ve projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe Taziye Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü'nce inşa edilen proje ile yapımına başlanan Taziye Evi tamamlanıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. 

Kocaeli Kartepe'ye taziye ve kültür evi yapılacak!

Kartepe Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü hazırladıkları proje ile Taziye Evi yapacak. Projesi hazırlanan Taziye Evi’nin yapım hazırlıkları sürüyor...

Elazığ'a yeni taziye evleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Elazığ Belediyesi hayata geçirdiği taziye evlerine yenilerini ekliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Ali İhsan Su: Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz!

Şırnak Valisi Su, "Şırnak'ı yeniden inşa edeceğiz. Yapacağımız 6 bin konutun yanı sıra konutların yapıldığı alanlarda taziye evleri, alışveriş merkezi, gençlik merkezleri, park ve bahçeler olacak." dedi.

Kartepe Gren Life Evleri görücüye çıktı!

Kartepe Sarımeşe’de Hürsoy İnşaat tarafından yapımına başlanan Gren Life Evleri görücüye çıktı. Bizde sizin için projeyi inceledik ve sizlerle paylaşmaya çalıştık.

Şahinbey Belediyesi'nden Güzelvadi’ye 2. sosyal tesis!

Güzelvadi Mahallesi’ne daha önce bir sosyal tesis yapan Şahinbey Belediyesi, mahallenin yeni bir sosyal tesise daha ihtiyacı olduğunu tespit ederek harekete geçti. Tesiste taziye evleri ve mahalle sakinlerine kurs vermek için derslikler yer alacak.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

Kars Selim'de yaptırılan taziye evleri açıldı!

Taziye Evlerinin açılışı; Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından yapıldı.

Yunusemre Taziye Evleri'nin temeli atılıyor!

Yunusemre Belediyesi, hergün yeni bir projeye imza atıyor. Yunusemre Belediyesi şimdi de mahallelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan Taziye Evlerinin temelleri atılıyor.

kartepe taziye evleri Haberi

kartepe taziye evleri

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman göreve gelmesinden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ücretsiz verilen “Taziye Çadırı” hizmetinin ardından Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatı ile projesi hazırlanan “Taziye Evi” projesi kısa sürede hizmete girebilmesi için çalışmalar devam ediyor.

512 METRE KARE FONKSİYONEL YAPI

Fatih sultan Mehmet Mahallesi’nde yapılması planlanan taziye evi 432 metrekare kapalı alanı 80 metrekare açık alanı ile hizmete sunulacak. Bay Taziye Salonu 243 metrekare, Kadın Taziye Salonu 95 metrekare, yönetim ofisi 15 metrekare, mutfak 29 metrekare şeklinde olacak Taziye Evi’nde ayrıca bay-bayan ve engelli şadırvan ile wc yer alacak. Oturma gruplarının da bulunacağı ve çok amaçlı olarak tasarlanan Taziye Evi mahallenin diğer sosyal-kültürel ihtiyaçları doğrultusunda Kültür Evi olarak da hizmet sağlayacak