24 / 04 / 2024

Kaş kaçak yapılaşm Kaş kaçak yapılar

Kaş kaçak yapılaşm Kaş kaçak yapılar

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Ev ve kira fiyatları arttı, kaçak yapılaşma başladı!  ‘Tiny house’ alan tarlaya indi!

Kaçak yapılaşma, ev ve kira fiyatlarının artmasıyla yeniden gündeme geldi. Tiny house alanlar köylere ve tarım alanlarına inerek barınma sorununa çözüm buldu. İşte detaylar... 

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Kaş'taki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ataşehir'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi’nde imara aykırı kaçak yapılaşmaya göz yumulduğuna ilişkin iddialara karşı yerinde incelemeler yaptı.

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

Bodrum'da kaçak yapılaşmayla mücadele tam gaz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde başlatılan kaçak yapılaşmayla mücadele çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Yaylalarda kaçak yapılaşma durduruldu!

Doğu Karadeniz'de, imar kirliliği ve kaçak yapılaşmanın önüne geçirilmesi için denetimler tüm hızıyla devam ediyor.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Olimpos imar planlarına tepki: Kaçak yapılaşma yasallaşacak!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki köklü tarihe ve eşsiz doğaya sahip Olimpos için hazırlanan imar planlarıyla ilgili konuşan Antalya Kent İzleme Platformu, "Bu uygulama kaçak yapılaşmaları yasallaştırmaktan ibaret bir düzenlemedir" dedi

Murat Kurum: Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Muğla'da 18 projede 499 kaçak yapının yıkıldığını belirtti ve "Kaçak yapıyla mücadeleyi belediyelerimizle birlikte yürüteceğiz" dedi...

Ahmet Aras: Bodrum'da kaçak yapılarla mücadelemizi ara vermeden sürdüreceğiz!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediye ekipleri, imara aykırı olduğu tespit edilen ve yıkım kararı alınan binalarda yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Ekipler, kaçak yapılan 4 bin metrekarelik bir okulu da yıktı...

Kaş kaçak yapılaşm Kaş kaçak yapılar Haberi

Kaş kaçak yapılaşm Kaş kaçak yapılar

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

CHP'li Çetin Osman Budak, sorularının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından yanıtlanmasını talep etti. CHP'li Budak, "Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanması için gereğini arz ederim" dedi. Budak, konuşmasına şu şekilde devam etti: 

"Kaş'taki kaçak yapılaşmaya yönelik soru önergemize verdiğiniz 26 Ağustos 2021 tarihli yanıtta, aşağıdaki açıklamalar yer almaktadır: 

"Antalya İli Kaş İlçesi sınırları içindeki Doğal sit Alanları ve Özel Çevre Koruma Bölgelerinde yapılan izinsiz kaçak yapılar hakkında, Bakanlığımız tarafından, Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze bildirilen 915 adet kaçak yapı tespiti bulunmakta olup, bu yapılardan 674 adedi Özel Çevre Koruma Bölgelerinde, 241 adedi doğal sit alanlarında kalmaktadır. 

Kaş...