25 / 04 / 2024

Kaş turizmi

Kaş turizmi

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla başlayan yoğunluk sonrası Kaş merkezdeki otel ve pansiyonlar doldu. Kalkan ve Patara’daki doluluk oranı ise yüzde 80’leri geçti.

Kaş Marina'nın doluluk oranı arttı!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde yaklaşık 4 yıl önce hizmete giren Kaş Marina'nın doluluk oranı her yıl artıyor. Çoğunlukla yabancı yatçıların tercih ettiği marina sayesinde ilçe ekonomisine de katkı sağlanıyor.

Kaş turizm haftasına hazırlanıyor!

Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

Antalya Kaş'ta villa turizmi tartışması: İnşaatlar arttı!

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Antalya Kaş kayıt dışı apart turizmine teslim oldu. Turizmciler "Böyle giderse geriye emlak ofisleriyle marketler kalır." dedi.

Antalya Kaş betonlaşma ile mücadele ediyor!

‘Kaş Çevre Düzeni Planı’ kitle turizmi modelinin Türkiye’nin dört bir yanında yarattığı talana şimdiye kadar geçit vermeyen Kaş’ın, yerel turizm modelini tehdit ediyor.

Kaçak yapılan yayla evi yıkılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Karadeniz'e Körfez ülkelerinden ilgi olduğunu vurgulayarak, bölge turizmi için çok önemli olan yaylalarda kaçak yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Nezih Onur: Trabzon için Arap turizmi kaçınılmaz fırsat!

Kruvaziyer turizmi ile ilgili açıklama yapan TÜSİAD Başkanı Nezih Onur; Trabzon'un gelişmesinde turizm sektöründeki beklentimiz ilk sıralarda yer almaktadır. Arap Turizminin şehrimiz için kaçırılmaz bir fırsat olduğunu defalarca seslendirdik, dedi.

TOKİ Kayabaşı'nda 13'üncü gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

TOKİ Kayabaşı'nda 12'nci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Huzur Giyim'e kaçak villa ihbarı yapıldı!

Babasına yönelik tecavüz ve taciz iddiaları ile gündeme gelen Huzur Giyim'in "huzursuz" oğlu Abdullah Gençal, bu sefer de babasını kaçak inşaat yapmakla suçladı

TOKİ Kayabaşı'nda 11'inci gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

Kaş turizmi Haberi

Kaş turizmi

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla başlayan yoğunluk sonrası Kaş merkezdeki otel ve pansiyonlar doldu. İlçeye bağlı önemli turizm bölgeleri olan Kalkan ve Patara’daki doluluk oranı ise yüzde 80’leri geçti. İlçe merkezindeki eğlence mekanları da bayram tatilinden nasibini aldı.



SAHİLLER DOLDU TAŞTI

Bayram öncesi yağış nedeniyle plajdan uzaklaşan tatilciler, ikinci gün sıcak havanın etkisiyle sahilleri doldurdu. Günübirlik tekneler Liman Ağzı ve Kekova turları düzenlerken, dalış okulları da dalış tutkunların sualtının güzelliklerini gösterdi.



DOLULUK ORANI YÜZDE 100 OLDU

Kaş Turizm Bürosu Yetkilisi Mustafa Aydın, "Uzun süren Kurban Bayramı tatilinde, Kaş’taki doluluk oranı yüzde 100 oldu. Kaş’ta yer bulamayan tatilcileri Kalkan ve Patara’ya yönlendirdik. Bodrum’da yaşanan sel felaketi sonrası birçok turist Kaş’a geldi. 9 günlük bayram tatilinde Kaşlı turizmcinin yüzü güldü"...