19 / 04 / 2024

Kaş turizm haftasına hazırlanıyor!

Kaş turizm haftasına hazırlanıyor!

Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.



Kaş'ta kaymakamlık ve belediye tarafından organize edilecek olan kutlamalar, Salı günü turizm yürüyüşü ile başlayacak. Cumhuriyet Alanı'nda yapılacak kutlamalarda halk oyunları gösterileri, el sanatları ve resim sergileri açılışı, denize tekne indirilmesi, keşkek dövülmesi gibi organizasyonlar yer alacak, akşam da müzik dinletisi sunulacak.

Turizm haftası programında 16 Nisan Çarşamba günü, Kaş Antik Tiyatro'da Yeşilköy Kültür Derneği Likya Tiyatro Topluluğu 'Barış' adlı oyunu sergileyecek. 17 Nisan Perşembe günü turizm sektör toplantısı yapılacak. 19 Nisan Cumartesi günü, geleneksel antik Patara Su Yolu Yürüyüşü, 20 Nisan Pazar günü de Çukurbağ Mahallesi ve Antik Phellos Kenti gezisi yapılacak.

Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, ilçenin alternatif turizmin en önemli merkezlerinden birisi olduğunu belirterek, "Turizm haftası kutlamalarında alternatif turizmin ruhuna uygun etkinlikler düzenliyoruz. Yerel kültürümüzü sanatla birleştiriyoruz. Bu hafta boyunca Kaş'ın tanıtımına katkı sağlayamaya çalışacağız" dedi.


Bizim Antalya


Geri Dön