28 / 03 / 2024

Kastamonu Entegre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Kastamonu Entegre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Yüzde 70'i ormanlarla kaplı Kastamonu, ağaç endüstrisinde büyümeye odaklandı. İl, katma değerli üretim modeliyle 71 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, ahşap ustaları ise dünyaca ünlü İtalyan tasarımcılara kafa tutuyor...

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçti!

Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans Katılım Bankası faaliyete geçtiğini duyurdu. Hayat Kimya ve Kastamonu Entegre A.Ş.’nin yüzde 50-50 ortaklığı ile kurulan banka, sadece dijital kanallardan hizmet verecek.

6 soruda TOKİ Kastamonu Sosyal Konut Projesi 2022! Kastamonu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Kastamonu'nun hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Fındığın değeri artıyor! Fındık fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türkiye'de tarımsal ihracatın en önemli kalemlerinden olan fındık için 3 ayaklı yeşil ve entegre bir projeye imza atıyor. Peki fındık fiyatları bugün hangi ilde kaç TL? İl il fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul projesi için ihale yapılacağını sık sık dile getiriyor. Peki Kanal İstanbul projesinde neler olacak? Kanal İstanbul hangi demiryollarıyla entegre olacak? İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul ile entegre yapılar!

Kanal İstanbul'un amacı ne? Kanal İstanbul hangi yapılarla entegre edilecek? İşte tüm detaylar...

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi açıldı!

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arge Şubesi bugün Pendik'te 720 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe alacak!

Horizon 2020’nin desteklediği ECOBULK Projesi kapsamında Kastamonu Entegre 1 milyon TL’nin üzerinde hibe desteği alacak. Entegre, ECOBULK’da “üretimde üstleneceği rol ile” sektöründe Türkiye’den destek alan tek kuruluş.

Kastamonu Entegre’den yeni parke serisi: Boutique!

Kastamonu Entegre, ileri teknoloji ile üretilen ve estetik görünümleriyle ön plana çıkan markalarına bir yenisini ekliyor; Boutique. Antibakteriyel özelliği ile fark yaratan lack yüzeyli parke serisi, yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

Haluk Yıldız: Rusya'da büyümeye devam edeceğiz!

Rusya’daki en büyük 4 Türk yatırımcıdan biri olduklarını ifade eden Hayat Holding Ağaç Grubu Başkanı Haluk Yıldız, Kastamonu Entegre ve Hayat Kimya şirketleriyle 700 milyon dolara yakın yatırımla girdikleri Rusya'da büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Avrupa'nın en büyük MDF, yonga levha ve laminat parke üreticilerinden Kastamonu Entegre, ürünlerinin kalite ve güvencesini tescilleyemeye devam ediyor

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

Kastamonu Entegre hangi ülkelere ihracat yapıyor Haberi

Kastamonu Entegre hangi ülkelere ihracat yapıyor

Yüzde 70'i ormanlarla kaplı Kastamonu, ağaç endüstrisinde büyümeye odaklandı. İl, katma değerli üretim modeliyle 71 ülkeye ihracat gerçekleştirirken, ahşap ustaları ise dünyaca ünlü İtalyan tasarımcılara kafa tutuyor.


Kastamonu ekonomisi büyük bir değişim yaşıyor. Yeni açılan havaalanı ve birkaç sene içinde tamamlanacak Ilgaz Dağı Tüneli, şehre yeni bir vizyon kattı. Yatırımlarla İstanbul ve Ankara'ya bir saatte ulaşım imkânına kavuşan şehir, özellikle ağaç endüstrisinde yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. Türkiye'de ağaç işlemeciliğini en iyi yapan il olarak da anılan Kastamonu, bu gücünü küresel arenaya taşıyacak. Birçok uluslararası projenin yanı sıra Kastamonu, sanatın merkezi İtalya ile de işbirliği yapıyor. Tasarım konusunda yapılan ortaklığın yıllık 3 milyon dolarlık katma değerli ihracat yaratması bekleniyor. 


YATIRIMLAR ARTIYOR 

Kastamonu'nun iş dünyası temsilcileri de şehrin ekonomik geleceğinin ağaç endüstrisinde olduğu...