19 / 04 / 2024

Kastamonu Eski Turaş Otel nerede

Kastamonu Eski Turaş Otel nerede

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Üniversiteliler Kastamonu'da eski okul ve lojmanı yenilediler!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

Emlak Konut 10 arsa ve 21 dükkanını 22 Haziran’da satışa çıkarıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul, Ankara, Kastamonu, Eskişehir, Kocaeli ve İzmir’de yer alan arsa ve ticari üniteleri satışa çıkarıyor. Toplam 10 arsa ve 21 ticari ünitenin ihalesi 22 Haziran’da gerçekleşecek.

Kastamonu'da eski bina otoparkın üzerine yıkıldı!

Kastamonu Hepkebirler Mahallesinde Mahkemealtı Mevkisinde eski bir bina otoparkın üzerine yıkıldı. Araçta maddi hasar meydana geldi.

ÖİB, 16 ildeki 40 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Yozgat, Tokat, Sinop, Konya, Samsun, Kastamonu, Eskişehir, Erzurum, Edirne, Çorum, Bilecik, Bayburt, Balıkesir, Aksaray, Afyonkarahisar ve Ankara'da bulunan 40 gayrimenkulü özelleştiriyor.

Kastamonu Kırkçeşme dönüşümden yararlanamıyor!

Kastamonu’nun en eski muhtarlarından biri olan Kırkçeşme Mahallesi Muhtarı Tahsin Sakallıoğlu, mahallesinin sit alanı olması nedeniyle kentsel dönüşüm imkanlarından yararlanamadıklarını kaydetti.

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Kastamonu Daday Devlet Hastanesi satılıyor!

Kastamonu’nun Daday ilçesinde 1988 yılında yapılan ve uzun yıllar sağlık merkezi olarak hizmet eden daha sonra Devlet Hastanesine çevrilen eski Daday Devlet Hastanesi binası resmen satılıyor.

Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak!

Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği İsfendiyarbey İlkokulu'nda öğretmenlerle sohbet eden ve Kentsel dönüşümü, "Gerçekleştirirsek ilimizin kaderi değişir" sözleriyle özetleyen Belediye Başkanı Babaş: "Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak" dedi.

Tahsin Babaş'tan Kastamonu'ya yeni sanayi sitesi müjdesi!

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, yapacakları Yeni Sanayi Sitesi ile birlikte Eski ve Küçük Sanayi Sitelerinin taşınması noktasında her türlü desteği vereceklerini söyledi...

Erdoğan Bayraktar: Kastamonu'yu eski görkemine kavuşturacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kastamonu’nun eski ve köklü bir tarihe sahip olduğunu belirterek, “Candaroğullarından, Selçuklulardan gelen ve daha eski devirlerden gelen yapılarını kentsel dönüşümle ortaya çıkartacağız....

Akzo Nobel Marshall Renk Hareketi’ni Kastamonu’ya da taşıdı!

“Renklendir Hayatı” sloganıyla insanların hayatına renk katan AkzoNobel Marshall, 2010 yılından bu yana sürdürdüğü Renk Hareketi’ni Anadolu’daki en eski ve tarihi şehirlerden biri olan Kastamonu’ya da taşıdı...

Kastamonu Defterdarlığı 3 taşınmazını satmak üzere ihale açtı!

Kastamonu Defterdarlığı 3 taşınmazı için 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesisi, Eskişehir Büyükşehir, İstanbul Pendik Belediyesi,Trabzon Vakıflar Bölge Müdürlüğü akaryakıt istasyonu, fındık bahçesi, satmak üzere ihale açtı  

Kastamonu Eski Turaş Otel nerede Haberi

Kastamonu Eski Turaş Otel nerede

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Saraçlar Mahallesi'ndeki Eski Turaş Otel'i satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 24 Eylül 2018 günü gerçekleşecek.

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı'ndan:

1 - Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait İlimiz Merkez İlçeye bağlı Saraçlar Mahallesi 934 ada 18 parselde kayıtlı, 2.314,00 metrekare yüzölçümlü, vasfı; kargir eğitim binası ve arsası olan, bodrum+zemin+2 kat+çatı katlı 41 odası 1 toplantı salonu 1 kafeteryası, hamamı, saunası, asansörü ve kaloriferi bulunan (Eski Turaş Oteli) taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a Maddesi uyarınca, Kapalı Teklif Usulü satışı yapılacaktır.

2 - İhale bedelinin yüzde 50’si peşin geri kalanın ise (1) birer aylık dönemlerde (5) beş eşit taksit halinde tahsil edilecektir.

3 - Bahse konu olan taşınmazın muhammen bedeli 4.850.000,00 TL olup, geçici teminatı 145.500,00 TL.

4 - İhale 25.09.2018 Salı günü saat...