19 / 04 / 2024

katar arap şirketleri

katar arap şirketleri

TOKİ Arap ülkelerinde para bulmak için seferberliğe çıkardı. Dev fonlarla görüşen bürokratlar `İnşaat şirketlerini çekmeye çalışıyoruz. İlgi çok yüksek' dedi.

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Katar yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdi!

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeyh Halife bin Casim Al Sani, bazı Arap ülkelerinşn Katar'a uyguladığı ekonomik ambargoya rağmen yeterlilik projelerinde mucizeler gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Süleymaniye’nin yenilenmesine Katar imzası!

Katar’ın en önemli yatırım şirketleri arasında yer alan Al Rayyan Hospitality’nin Türkiye birimi Diar Süleymaniye Gayrimenkul firması ile Kuzu İnşaat yeni bir ortaklığa imza atıyor.

Türk şirketleri Katar'a çıkarma yaptı!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2. Expo Turkey by Qatar ile Türk şirketlerinin Katar'a adeta çıkarma yaptığını açıkladı. 

Türk şirketleri Katar'da 11,6 milyar dolarlık proje yürütüyor!

Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mehdi el-Ahbabi, Türk şirketlerinin Katar'da 11,6 milyar doları aşan projeler yürüttüğünü söyledi.

Katar'daki kriz, Türk inşaat sektörünü etkileyecek mi?

Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Mısır ve Yemen’in Katar ile ilişkisini kesmesi bölgede 128 projesi bulunan Türkiye'yi tedirgin etti. Türkiye olayları şuanlık uzaktan izliyor.

Türk inşaat şirketleri Katar'da 20 milyar dolarlık iş alacak!

Türk inşaat şirketleri gözünü Expo Turkey By Qatar Fuarı'na çevirdi. Medyacity Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kurt, 2022’ye kadar Türk şirketlerinin Katar’da alacağı taahhüt işinin 15-20 milyar dolara ulaşacağını söyledi.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Araplar Türkiye'ye 100 milyar dolar yeni yatırım yapacak!

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şirketleri Türkiye'yi yüzlerce milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı.

Katar’da ‘Türk Kültür Şehri’ kurulacak!

Türkiye’nin Katar’a olan ihracatının ikiye çıkarılması ve 1 milyar dolarlık ihracat hacmi yakalanması hedefiyle iki ülke şirketleri arasında bir anlaşma imzalandı.

Türk şirketleri Katar'da çok sayıda köprü ve bina inşa etti!

Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed Bin Jassim Bin Mohammed Al Thani​,"Türk şirketleri Katar'ın gelişmesinde muazzam rol oynamaktadır. Çok sayıda köprü, bina inşa ettiler." açıklamasında bulunduç

katar arap şirketleri Haberi

katar arap şirketleri

TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Bahreyn, Abu Dabi, Katar'daki henüz Türkiye'ye gelmeyen ama yatırım yapmak isteyen dev Arap şirketlerini Türkiye'ye getirmek için harekete geçti. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, bu nedenle bürokratlarını bölgeye gönderdi. Bölgeyi ziyaret eden TOKİ bürokratları da Katari Diyar, Barwa gibi devasa kurumlarla görüştüklerini belirterek `4 gün içinde 24 şirketle görüşmeler yaptık. Bunların en az yarısı Türkiye'ye kısa süre içinde yatırım yapmak istiyor. Biz zemini hazırladık. Yakında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da bölgeye gelerek son noktayı koyacak. Yabancı yatırımcıları Türkiye'ye getirecek imzalar atılacak' dedi. Bürokratlar görüştükleri her şirketin en az 30-40 milyar dolarlık fonlarının olduğunu inşaat ve banka şirketlerinin birarada bulunduğu önemli kurumlar olduklarını söylediler.


TAM BİR EKİP ÇALIŞMASI