17 / 04 / 2024

Katie Holmes house Calabasas

Katie Holmes house Calabasas

Güzel oyuncu Katie Holmes Calabasas'taki malikanesini 4.6 milyon dolara satışa çıkardı!. Holmes, malikaneyi beş yıl önce 3 milyon 795 bin dolara satın almıştı....

Katie Holmes Calabasas'taki malikanesini 4.6 milyon dolara satıyor!

Güzel oyuncu Katie Holmes Calabasas'taki malikanesini 4.6 milyon dolara satışa çıkardı!. Holmes, malikaneyi beş yıl önce 3 milyon 795 bin dolara satın almıştı....

Tom Cruise’un 11.4 milyon dolarlık evi!

Görevimiz Tehlike ve Top Gun gibi sevilen filmlerin yakışıklı aktörü Tom Cruise’un evi görenleri büyülüyor.  Ünlü oyuncu, eşi Katie Holmes ve küçük kızları Suri ile bu evde yaşamıştı. 

House Residence Bomonti'de satışlar devam ediyor!

YENİGÜN İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti'de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

Bomonti The House Residence'ta kiralama ve satışlar başladı!

İstanbul’un merkezi Bomonti’de konsepti ve mimarisi ile residence anlayışına farklı bir bakış açısı getiren The House Residence ticari ünitelerinde kiralama ve satışlar başladı.

Bomonti The House İstanbul iletişim!

Bomonti The House İstanbul iletişim bilgileri satış ofisi telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi. Projede ilk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edildi.

Yenigün Bomonti The House satılık!

Yenigün Bomonti The House satılık dairelerin tipleri studyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. İstanbul Şişli Bomonti'de yükselen proje daireler Mayıs 2016 yılında teslim edilecek.

Şişli Bomonti The House teslim tarihi!

Şişli Bomonti The House teslim tarihi olarak projedeki dairelerde Mayıs 2016'dan itibaren yaşam başlayacak. Projedeki studyo daireler 41 ile 45 metrekareden oluşurken, 1+1 daireler 85 ile 95 metrekare alandan oluşuyor.

Bomonti The House Residence ödeme planı!

Bomonti The House Residence ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinatta kalan yüzde 70'i proje bitimine kadar vadelendirme sağlanıyor. Projede toplam 155 adet daire bulunuyor.

Bomonti The House fiyat listesi!

Bomonti The House fiyat listesine göre daireler 220 bin dolardan başlıyor. Toplam 155 adet daireden oluşam projede daireler studyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi. Yenigün İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Şişli Bomonti'de bulunuyor.

House Residence’de evlerin yüzde 45’i satıldı!

Yenigün İnşaat’ın Bomonti’de inşa ettiği The House Residence’ta satışların yüzde 45’i tamamlandı. 2016 yaz sezonunda teslim edilecek projede ortalama metrekare fiyatları 4bin 500 dolardan başlıyor.

The House Residence Bomonti'de satışların yüzde 45'i tamamlandı!

Yenigün İnşaat yatırımı, The House Collection markası ve FYP dizayn, marka ve konsept planlaması ile Bomonti’de hayat bulan The House Residence, bölgede farklılık yaratmaya devam ediyor.

The House Residence Bomonti'nin web sitesi dünyanın en iyi seçildi!

Dünyanın önemli dijital medya ödül organizasyonlarından “IMA 2014” sahiplerini buldu. The House Residence Bomonti’nin internet sitesi IMA 2014’te “Bina ve Yapı” kategorisinde “Dünyanın En İyisi” oldu ve “Best In Class” ödülüne layık görüldü.

Aydos House Pendik satılık!

Aydos House Pendik satılık daire fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanan proje Metaş Yapım imzası ile hayata geçiriliyor.

Katie Holmes house Calabasas Haberi

Katie Holmes house Calabasas

Katie Holmes, adını, 1998-2003 yılları arasında yayımlanan Dawson's Creek adlı dizideki Joey Potter rolüyle duyurmuştu. Diziden sonra sinemanın aranılan ismi olan Katie Holmes lüks malikanesini satışa çıkardı.

Güzel oyuncu Katie Holmes, Tom Cruise ile evliliğini bitirdikten sonra uzun süre Jamie Foxx ile birlikte oldu. Jamie Foxx'la yollarını ayıran Katie Holmes, birçok Hollywood ünlüsünün ev sahibi olduğu Calabasas'taki malikanesini satışa çıkardı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Holmes, malikane için 4 milyon 625 bin dolar istiyor. Holmes satışa çıkardığı malikanesini beş yıl önce 3 milyon 795 bin dolara satın almıştı.

Katie Holmes Calabasas'taki malikanesi eski sevgilisi Jamie Foxx'un malikanesine de çok yakın. Güzel oyuncu, büyük ihtimalle aşk bittiği için burayı elden çıkarmaya karar verdi.