26 / 04 / 2024

Kavacık Maritza Vadi Evleri nerede

Kavacık Maritza Vadi Evleri nerede

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Kavacık'ta yer alan Maritza Vadi Evleri 21 blok şeklinde yükseliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri toplam 250 adet daireden meydana geliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık...

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Ankara Keçiören'de 17.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Keçiören ilçesi, Kavacık Subayevleri Mahallesi, Geziyolu Sokak, 5474 ada 30 parselde yer alan arsayı 17 milyon 684 bin TL'ye satıyor...

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Beykoz Belediyesi'nden kiralık iş yeri!

İstanbul İli Beykoz Belediye Başkanlığı, Beykoz Kavacık Mahallesi'nde yer alan iş yerini kiraya veriyor.

Beykoz Maritza Vadi Evleri satışta!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Evleri projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Maritza Vadi Evleri Temmuz ayında satışta!

Maritza İnşaat tarafından Beykoz'da inşaatına başlanan Maritza Vadi Evleri projesi Temmuz ayında satışa çıkacak. Projede metrekare fiyatları ise 12 bin TL ile 15 bin TL arasında değişiyor.

Kavacık OSB projesinin imar planı askıda!

Kavacık Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projesinin imar planı onayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından askıya çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü ise ilginç bir karar verdi.

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Kavacık Maritza Vadi Evleri nerede Haberi

Kavacık Maritza Vadi Evleri nerede


Maritza İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da  Kavacık'ta konumlandırılan Maritza Vadi Evleri 21 blok şeklinde yükseliyor. 


Kavacık Maritza Vadi Evleri toplam 250 adet dairelerden meydana geliyor. Kavacık Maritza Vadi Evleri satılık daire tipleri 3+1, 4+1, 4+2, 5+2 ve 6+2 şeklinde dizayn ediliyor.  Kavacık Maritza Vadi Evleri'nde 3+1 162 metrekare normal daireler, 4+1 302 metrekare bahçe katı daireler, 4+2 270 metrekare çatı dubleksleri, 5+2 525 metrekare ve 6+2 552 metrekare daireler mevcut. 


Ön talep dönemine özel indirim avantajı sunulan Kavacık Maritza Vadi Evleri'nde anahtar teslimler 2018 Aralık ayında gerçekleşecek. 






Maritza Vadi Konakları iletişim:

Tel: 0212 213 90 13

Web: maritzainsaat.com/projects/maritza-vadi-evleri

Pınar...