19 / 04 / 2024

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesi

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesi

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mehmet Emre Çamlıbel hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Hangi üniversitelerde ders veriyor?

Mehmet Emre Çamlıbel kimdir? Hangi şirkette CEO olarak çalıştı? Hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Emre Çamlıbel’in hayatı...

Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Emre Çamlıbel kimdir? Kaç yaşında? Emre Çamlıbel daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Emre Çamlıbel'in eğitim hayatı nasıldı?

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin akıbeti mecliste!

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bahçeşehir'e ikinci gölet!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Hoşdere mevkiine ikinci bir gölet park kazandırdı.

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bitlis'te baraj ve gölet inşa edildi!

Bakan Eroğlu: "Buraya 8 milyon metreküp içme suyu sağladık. Ayrıca 34 bin dekar araziyi sulamaya açtık. Bir baraj ve bir gölet inşa ettik. 24 dere ıslahı yaptık. 5,5 milyon fidanı toprakla buluşturduk. 2 şehir, bir bal ormanı tesis ettik" dedi.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Muğla Kavaklıdere'de tarihi alanlar yenilenecek!

Muğla Kavaklıdere Belediyesi'nin Güney Ege Kalkınma Ajansı'na sunduğu 'Dört Mevsim Yerküpe, Alternatif Turizm İle Ziyaretçilerini Kucaklıyor' projesinin ihale süreci tamamlandı.

Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatının fiziki yapımının yüzde 63’ü tamamlandı. Proje ile yılda 980 bin TL gelir sağlanması bekleniyor.

Antalya Kapıçay ve Adrasan Gölet inşaatları ne durumda?

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Kapıçay ve Adrasan gölet inşaatlarını inceledi. Turkay Özgür, “Bugün teknik ekibimiz ile birlikte Kumluca Adrasan ve Finike Kapıçay Gölet inşaatlarımızda inceleme de bulunduk. " dedi.

Bakanlık 2 bin 882 adet gölet ve havuz inşa etti!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Orman içindeki su kaynaklarından faydalanarak havuz ve göletler inşa ediyoruz. Ülkemizde 2006 yılında uygulamaya koyduğumuz bu proje çerçevesinde bugüne kadar 2 bin 882 adet gölet ve havuzu tamamladık" dedi.

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesi Haberi

Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesi

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesinin tamamlanma tarihine ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin sorularının Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

16 Mart 2014 tarihinde dönemin Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından Kavaklıdere belediye meydanında gösterişli bir törenle temeli atılan Çamlıbel göleti aradan geçen 4 yıla rağmen tamamlanamamıştır.

Girgin'in soruları

1- Müteahhitin göstermelik barakasından başka bir çivi bile çakılmayan Kavaklıdere Çamlıbel gölet projesi ne aşamadadır?

2- Projenin başladığı tarihten itibaren projede kaç müteahhit değişmiştir?

3- 2014 yılında temeli atılan Kavaklıdere Çamlıbel göletini ne zaman tamamlamayı planlankamaktasınız?