27 / 04 / 2024

Kavanlar İnşaat

Kavanlar İnşaat

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Kavanlar Bağ Bahçe Yakacık'ta 36 ay vade farksız ev!

Kavanlar İnşaat imzasıyla İstanbul Yakacık'ta yükselen Bağ Bahçe Yakacık Evleri, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve 4 oda 1 salon bahçe dubleksi olmak üzere 10 bloktan oluşuyor.

Bağ Bahçe Yakacık Evleri'nde 2+1 daireler 535 bin TL!

92 daireden oluşan Bağ Bahçe Yakacık 2+1, 3+1, 3+1 bahçe dubleksi ve 4+1 bahçe dubleksi olmak üzere 10 bloktan meydana geliyor. Proje Kavanlar İnşaat imzası taşıyor.

Kavanlar İnşaat yeni projelerle İstanbul'a da adım atmaya hazırlanıyor!

CENGİZ KAVAN Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, Kocaeli'nin en büyük konut projelerine imza atmış bir müteahhit. Kentin yeni çekim merkezi Symbol Kocaeli 'yi inşa eden Kavan, yeni projelerle İstanbul'a da adım atmaya hazırlanıyor...

Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi!

Kocaeli'nde yer alan Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli teslim tarihi olarak 2015 senesi belirlendi. Kavanlar İnşaat Symbol Kocaeli projesinin 2015 senesinin ikinci çeyreği içinde teslim edilmesi planlanıyor

Kocaelili Kavanlar İstanbul'un dönüşümünde biz de varız diyor!

Kocaeli'nde 40 yılı aşkın süredir inşaat sektöründe faaliyet gösteren Kavanlar İnşaat, yönünü İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine çevirdi. Firma, Kartal'da 750 milyon dolarlık bir kentsel dönüşüm projesine start vermeye hazırlanıyor...

Symbol Kocaeli Projesi Kavanlar İnşaat imzasıyla yükseliyor!

Odeabank, Marmara Bölgesi’nin önemli ticaret merkezlerinden Kocaeli’nin en büyük karma kompleksi “Symbol Kocaeli” için inşaat sektörünün güçlü ismi Kavanlar İnşaat ile dev bir kredi anlaşmasına imza attı...

Symbol Kocaeli projesinin lansmanı 15 Ağustos'ta!

Odeabank, Marmara Bölgesi’nin önemli ticaret merkezlerinden Kocaeli’nin en büyük karma projesi “Symbol Kocaeli” için inşaat sektörünün güçlü ismi Kavanlar İnşaat ile dev bir kredi anlaşmasına imza atıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Cengiz Kavan'dan yeni şirket!

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan tarafından; Kavanlar Endüstriyel Yapı Turizm Anonim Şirketi Bostancı, Bağdat Caddesi'nde 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Symbol AVM açıldı!

Kavanlar İnşaat tarafından yapılan Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi. 700 milyon liraya mal olan Symbol AVM, ilimizdeki en büyük AVM olarak dikkat çekiyor

Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı 3 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat'ın kente kazandırılan ve Avrupa'nın en görkemli karma projesi olan Symbol Yaşam Merkezi'nin tanıtımı Cengiz Kavan tarafından 3 Haziran'da toplantı ile yapılacak.

Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi'nin açılışı 11 Haziran'da!

Kavanlar İnşaat tarafından 600 milyon dolar yatırımla projelendirilen Symbol Yaşam ve Alışveriş Merkezi 11 Haziranda Kocaeli'de açılıyor..

Symbol Kocaeli'nin maliyeti 250 milyon doları bulacak!

Kavanlar İnşaat, Kocaeli'ne, otel, hastane, AVM, kongre ve gösteri merkezi içeren Symbol Kocaeli adlı bir karma proje inşa ediyor. Projenin toplam maliyeti 250 milyon doları buluyor.

Cengiz Kavan kimdir?

Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan kimdir? Cengiz Kavan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cengiz Kavan, ne zamandan beri yönetim kurulu başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cengiz Kavan...

Armada Homes 2 iletişim bilgileri!

Kavanlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Armada Homes 2 projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 42 adet daire bulunuyor. İşte Armada Homes 2 iletişim bilgileri...

Kavan Yapı Bostancı'da 400 konut ve AVM inşa edecek!

1978 yılında Kocaeli’ye yerleşerek Kavanlar İnşaat’ı kuran Kavan ailesi kentsel dönüşüm işine de girdi. Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye Caddebostan ve Şaşkınbakkal bölgelerde peş peşe eski binaları yeniliyor.

İzmit Armada Homes 2' de daireler 250 bin TL' den başlıyor!

Kavanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Armada Homes 2 projesinde daireler 4 blok şeklinde yükseliyor. İzmit Armada Homes 2 projesinde daireler 250 bin TL' den başlıyor.

Kocaeli'deki köprülü kavşağın inşaatı devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kavanlar İnşaat tarafından Goodyear fabrikası önünde yapılan köprülü kavşakta çalışmalar devam ediyor. Köprülü kavşak 64 milyon liraya mal olacak..

Kavanlar İnşaat Haberi

Kavanlar İnşaat

Kavan Ailesi, Kocaeli'de temellendirdiği çalışma ve deneyimi İstanbul'a taşırken önemli projelere de imza atmaya devam ediyor. 

Kavan Yapının CEO'su Şemsettin Kavan, şirketin yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda ağabeyi, Fahri Kavan ile yüzde 50, yüzde 50 şeklinde şirket ortaklığına dikkat çekerken bu ortaklığın verimli projelerin de temeli olduğuna vurgu yaptı. Bağdat Caddesi, Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan ve Şaşkınbakkal gibi lokasyonlarda eski binaları yenileyerek dönüşüm atılımında bulunduklarını belirten Şemsettin Kavan, 1500 konutluk 400 milyon dolar değerinde Armadakent'e imza attıklarını, 2 bin 400 konutluk Kavanium projesini ise 700 milyon dolarla hayata geçirdiklerine atıf yaptı. 


MAĞDUR ETMİYORUZ 


Kavan Yapıyı 2 yıl önce kurduklarını ve 100 milyon dolar civarında yatırımla kentsel dönüşüme start verdiklerini söyleyen Şemsettin Kavan "Anadolu yakasında 400 müteahhit var. 

Dönüşüm sürecinde konutunu garantiye almak vatandaş...