25 / 04 / 2024

kavuklar gayrimenkul point bornova avm rezidans

kavuklar gayrimenkul point bornova avm rezidans

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak, proje 300 dönüm alan üzerine yayılıyor

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Right Point Realestate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azar Mansurov tarafından kuruldu.

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Spot Point Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Avi Alper Mazalto tarafından kuruldu.

Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3 Kasım'da!

Prof. Dr. Saba Özmen eşliğinde Gayrimenkul Hukuku Eğitimi 3-4 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Taksim Point Hotel'de gerçekleştirilecek olan eğitim 12 saat sürecek. 

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Point Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi dün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız tarafından kuruldu.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

HY Proje başarı grafiğini Best Point’te sürdürecek!

HY Proje A.Ş’nin başarılı gayrimenkul satış uzmanları Mebuskent’teki başarı grafiğini şimdi Best Point’te sürdürecek.

Life Point 101 projesi Ocak ayında başlıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yeni nesil konsept anlayışı ile hareket eden Çelikyay İnşaat ve Kızıl-Öz Yapı, yeni markası Life Point ile çağın gereksinimlerini karşılayan bir projeye imza atıyor.

SNR Point Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

SNR Point Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Limited Şirketi 10 bi TL sermaye ile bugün Selda Ekici imzasıyla kuruldu.

Metehan Kavuk serbest bırakıldı!

İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında göz altına alınan Kavuklar Gayrimenkul'un başında bulunan Abdullah Kavuk'un oğlu Metehan Kavuk, yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kavuklar'dan GYODER konut kampanyasına destek!

İzmir'in en büyük inşaat firmalarından Kavuklar GYO, darbe girişimiyle yavaşlayan gayrimenkul sektörünü harekete geçirmek için karlarından vazgeçti ve çok avantajı bir kampanya başlattı.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

kavuklar gayrimenkul point bornova avm rezidans Haberi

kavuklar gayrimenkul point bornova avm rezidans

Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans İzmir Bornova 'da inşa ediliyor. 300 dönüm alan üzerinde yükselen proje 11 Mayıs 'ta ön satışa çıkacak.


Kavuklar Gayrimenkul'ün yaşama geçirdiği Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ın tasarımı HOK tarafından yapıldı. Proje 46 katlı olarak inşa ediliyor.


Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans  İzmir'in en büyük karma projesi olma özelliği taşıyor. Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ta 544 konut bulunuyor.


Point Bornova Rezidans AVM'de yer alan sosyal alanlar açılır kapanır çatısı sayesinde hem açık hem de kapalı olarak kullanılabilecek. Projede;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. 


Point Bornova Alışveriş Merkezi ve Rezidans 'ta yer alan ticari ünitelerin anahtar teslimleri Mart 2015'te, konutların anahtar teslimleri ise...