20 / 04 / 2024

kayalar kimya 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı

kayalar kimya 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı

İSO'nun 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 200 milyon liraya yaklaşan cirosu ile yer alan Kayalar Kimya, tüm sektörü bir araya getiren 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik ile Ar-Ge ödüllerini topladı.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eha Mimarlık İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  3 milyon TL sermaye bedeli İle Ali Atılgan,  Ekrem Atılgan ve  Halim Atılgan tarafından kuruldu.

Reysaş GYO Ankara'daki deposunu 3.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Ankara İli Kahramankazan İlçesi Saray Mahallesi 693 Ada 1 Parsel üzerindeki 11 bin 970 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 13 bin 833 metrekare deponun 5 bin metrekarelik depolama alanı ile 260 metrekarelik ofis alanını "Betek Boya ve Kimya San.A.Ş."ye 5 seneliğine  3 milyon 250 bin TL'ye

Ahmet Dördüncü: 3.6 milyarlık dev bir GYO’muz oldu!

3 milyar doları aşkın cirosuyla enerji, gayrimenkul ve kimya sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Grubu CEO’su Ahmet Dördüncü bu yıl en az 430 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Uysal tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Pınar İş Merkezi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

SB Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SB Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Böngü Yönetim Kurulu Başkanlığın'da 250 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Uzunçayır Caddesi'nde kuruldu.

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enez Elektirik Kimya İnşaat ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Ersin Uslu tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz'da Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi' nde kuruldu.

Kayalar 10 milyon dolarlık mobilya fabrikası kuracak!

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

kayalar kimya 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı Haberi

kayalar kimya 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı


Türkiye’de mobilya vernik ve boyaları üretiminde yüzde 23’lük pay ile pazar lideri olan Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) koordinasyonunda İKMİB ve AKMİB işbirliği ile bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen 3. Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı’nda 3 birincilik ve 1 ikincilik olmak üzere toplam 4 ödül alarak sektörde dikkatleri üzerine çekti.

Sanayi kategorisinde Mikro Seramik Kürecikli Isı Yalıtımlı İç Dış Cephe Boya ve Astaları’yla birincilik, UV Işınları ile Kürlenebilen Alkid Reçinelerin Sentezi ve Boya Formülasyonlarının Geliştirilmesi  ile girişimci kategorisinde birincilik ödüllerini alan Kayalar Kimya, Su Bazlı UV Kürlenmeli Son Kat Vernik ve Boya Sistemlerinin Geliştirilmesi  projesiyle de ikincilik ödülüne layık görüldü. Şirket ayrıca sunduğu proje sayısı ile En Yüksek Katılımı Sağlayan Sanayici kategorisi ödülünü de alarak dikkatleri üzerine...