20 / 04 / 2024

Kayalar Kimya merkez binası

Kayalar Kimya merkez binası

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Gerkem Kimya İnşaat Madencilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Gerkem Kimya İnşaat Madencilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Gerkem Kimya İnşaat Madencilik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Lrc Kimya Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Lrc Kimya Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Lrc Kimya Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Ataşehir’de yapıldı. 

Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı. Btk Grup Tekstil İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı. 

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mosb İnşaat Taşımacılık Metal ve Kimya Ticaret Limited Şirketi, Salih Şimşek tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Merkez Camii Sokak'ta kuruldu.

Kayalar 10 milyon dolarlık mobilya fabrikası kuracak!

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Orta Afrika'da 20 milyon euroluk yatırım hedefliyor!

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

Kayalar Kimya merkez binası Haberi

Kayalar Kimya merkez binası

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu. Avrupa Yapısal Çelik Birliği’nin (ECCS) koordinasyonunda Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından düzenlenen 8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında gerçekleşen törende Kayalar Kimya, Avusturya, Danimarka, Almanya, Macaristan, İtalya, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, İsveç gibi ülkelerin yanında Türkiye’ye ödülü getirme başarısı gösterdi. Sanayi Bakanlığı’ndan onaylı Ar-Ge Merkezi’nde sektörün en çok proje üreten şirketi olan Kayalar Kimya, bu başarısını yapı tasarımı ile de taçlandırmış oldu.


Avrupa Yapısal Çelik Birliği’nin (ECCS) koordinasyonunda Türk Yapısal Çelik Derneği (TUCSA) tarafından sekizincisi düzenlenen Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Çelik malzemenin ve teknolojisinin özellikleri ile...