19 / 04 / 2024

kayapınar toki son başvuru tarihi ne zman

kayapınar toki son başvuru tarihi ne zman

TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde yer alan 428 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kayapınar projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kayapınar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kayapınar TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kayapınar 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1485 ada 2 parselde yer alan arsayı 20 milyon 864 bin 597 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi mecliste!

Diyarbakır Kayapınar Şehir Hastanesi Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Diyarbakır Kayapınar TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 2020 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Diyarbakır Kayapınar'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi!

Şekerpınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Kayapınar Çölgüzeli projesinde yer alan 43 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi!

Diyarbakır Kayapınar TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 58 adet 2 oda 1 salon konut bulunuyor.

kayapınar toki son başvuru tarihi ne zman Haberi

kayapınar toki son başvuru tarihi ne zman


Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu projelerinde toplam 428 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

TOKİ Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 596 ve 480 Konut Projesi kapsamında yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 olarak belirlendi.

Başvuruların T. Halk Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri tarafından kabul edileceği projede son başvurular 1 Ocak 2018'de yapılacak. Projede en düşük konut bedeli 140 bin 964 TL, en yüksek konut bedeli ise 302 bin 978 TL olarak belirlendi.  

108 ay, 120 ay ve 144 ay vade imkanı sağlanan projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat imkan sağlanan projeden 734 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.