29 / 03 / 2024

Kayaşehir Bulvar İstanbul nerede

Kayaşehir Bulvar İstanbul nerede

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Kayaşehir Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satılık daireler 2 oda 1 salon'dan 7 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekte tasarlandı. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında kalan peşinat ve banka kredisi 1 yıl sonra ödeniyor.

Tahincioğlu Nidakule Kayaşehir ofis fiyatları!

2019 yılında teslimleri yapılacak olan Nidakule Kayaşehir projesi, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yükseliyor. Projede ofislerin yanı sıra mağaza ve eğlence alanlarına da yer veriliyor...

Nidakule Kayaşehir teslim tarihi!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Nidakule Kayaşehir projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yükseliyor. İşte Nidakule Kayaşehir teslim tarihi...

Nidapark Kayaşehir Tahincioğlu satış fiyatları!

Toplam 843 daire ve 23 ticari üniteden meydana gelen Nidapark Kayaşehir projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. İşte Nidapark Kayaşehir Tahincioğlu satış fiyatları...

Başakşehir Bulvar İstanbul güncel fiyatlar!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri, Emlak Konut Ağustos kampanyasına dahil projeler arasında...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ile 29 Kasım 2015 Pazar günü ihale ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor...

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat!

Bulvar İstanbul Cadde Kayaşehir fiyat listesi dükkanların konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 Cumartesi günü sona erecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ticari alanları açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek.

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi!

Kayaşehir Bulvar İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükselen projede 1.555 adet konut yer alıyor.

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım!

Adım İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir Bulvarı üzerinde bulunuyor. Çeşitli sosyal imkanların bulunduğu projede fiyatlar 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul nerede Haberi

Kayaşehir Bulvar İstanbul nerede

Başakşehir Bulvar İstanbul'da toplam 1.555 adet konut mevcut. Daire tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleks olarak dizayn edilen proje Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı ve Göl Etabı'ndan oluşuyor.


Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut fiyatları 400 bin TL'den başlayan proje Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Bulvar İstanbul Rezidans'ta yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor ve taksitler 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Proje 110 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Emlak Konut Bulvar İstanbul projesi çocuk oyun kulübü, göletler, kültür merkezi, zen bahçeleri, yürüyüş ve koşu alanı, butik çarşı, kitap okuma odası, cep sineması, lounge alanı, havuzlar, kütüphane, lavanta bahçeleri gibi sosyal imkanlara sahip. 


Kayaşehir Bulvar İstanbul...