20 / 04 / 2024

kayaşehir nidakule yeni kampanya

kayaşehir nidakule yeni kampanya

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Kayaşehir Avrasya Konutları ön talep topluyor! Yeni proje!

Başakşehir'deki 11. projesi için düğmeye basan Fuzul Yapı, Kayaşehir Avrasya Konutları için ön talep sürecini başlattı.

Kayaşehir, Millet Bahçesi ile daha çok yeşil!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Kayaşehir Millet Bahçesi'nin İstanbul'a yeni bir soluk getireceğini belirterek projeyle şehre yeni bir kentsel alan kazandırılacağını söyledi...

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018!

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. 

Nidakule Kayaşehir'de 0,98 faiz fırsatı!

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

TOKİ'den İstanbul Kayaşehir'e 862 yeni konut!

Toplam 862 adet konutun yer alacağı TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'nin ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir Orta Gelir Grubu projesinde 605 yeni konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kayaşehir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman?

Orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen TOKİ Kayaşehir projesinde 605 yeni konut kura ile satılıyor. TOKİ Kayaşehir 2018 kurası ne zaman? diyorsanız işte yanıtı..

TOKİ'nin Kayaşehir Konutları görücüye çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. 

kayaşehir nidakule yeni kampanya Haberi

kayaşehir nidakule yeni kampanya

İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Nidakule projesinde satışlar devam ediyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.

26 katlı tek blok halinde yükselen projenin her katında 8 ofis bulunuyor. Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Restoran, mağaza ve eğlence alanlarının da yer aldığı projedeki ofisler 90, 124, 430 ve 860 metrekare alanlara sahip. Pronin teslimleri Mart 2019'da yapılacak.

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları
Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek olan Nidakule Kayaşehir'de kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor. Yüzde 10 indirimli fiyatların da sunulduğu kampanyada yüzde 10 peşinat ödemek yeterli oluyor.

Ayrıca kampanya kapsamında döviz veya altınını bozdurarak peşinatını getirenin kazancı 12 ay boyunca garanti altına alınıyor. Sınırlı sayıda ve sınırlı süre için geçerli olan kampanya 31 Ekim 2018 tarihinde sona...