23 / 04 / 2024

kayaşehir tramvay güzergahı

kayaşehir tramvay güzergahı

2020 yılında hizmete alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde inşa ediliyor...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de 140 adet konutu kura ile satışa çıkaracak. TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra yapılacak. 

Kayaşehir TOKİ 2018 kura çekilişi için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen 605 konutun kura çekilişi 5 gün sonra yapılacak. 

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 3 güne girildi. Projede yer alan konutlar için taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 5 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 5 güne girildi. TOKİ Kayaşehir'de taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 7 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 7 güne girildi. Projede en düşük konut fiyatı 160 bin 185 TL olarak belirlendi.

TOKİ Kayaşehir görselleri!

TOKİ Kayaşehir görselleri haberimizde yer alıyor. 605 dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan ile 11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. 

TOKİ'nin Kayaşehir Konutları görücüye çıktı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Kayaşehir'de orta gelirli vatandaşlar için inşa edilen 605 yeni konutu kura yöntemiyle satışa çıkardı. 

Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda güzergah değişiyor!

Dudullu-Bostancı Metro Hattı Tünel Buluşma Töreni'nde konuşan İBB Başkanı Uysal, "Halkalı-Bahçeşehir Metro Hattı'nda bir güzergah değişikliğiyle yeni usule göre gelir getirici proje çalışması yapıyoruz. En az iki ay içerisinde şekillendireceğiz." ifadelerini kullandı.

kayaşehir tramvay güzergahı Haberi

kayaşehir tramvay güzergahı

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje 6,20 kilometre uzunluğunda olacak. 2020'de açılması planlanan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. 

Metro hattıyla bölgede önemli bir sağlık merkezi olacak İstanbul İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü Projesi'ne ulaşım sağlanacak. Vagonların içi ve dışı yönetim merkezinden kameralarla gözetlenecek. Vatandaşların güvenliği için de “peron kapı” sistemi kullanılacak. Yolcularla makinist arasında aktif iletişim sağlanacak.

5 istasyondan oluşan Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı, Metrokent, Onurkent, şehir hastanesi, Kayaşehir 15. Bölge, Kayaşehir Merkez'den geçecek.

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı şu hatlarla entegre olacak;
Metrokent İstasyonu’nda Otogar - Bağcılar Kirazlı - Başakşehir - Olimpiyatköy Metro Hattı ile,
 Kayaşehir İstasyonu’nda Halkalı - Arnavutköy - Yeni Havalimanı Raylı Sistem Hattı ile,
Kayaşehir ve...