16 / 04 / 2024

Kayı Kule Yapı nerede

Kayı Kule Yapı nerede

Kayı Kule Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Uçar ve Ömür Mehmet Cem Yurdakul ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Özderici GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Özderici GYO'nun 2020 yılı yasal kayıtlarda VUK'a göre hazırlanmış mali tablolara istinaden dönem kârı geçmiş yıl kârlarına eklenmek üzere şirket defterlerine kayıt yapılmasına karar verildi.

Kayıde Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kayıde Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şevki Yıldırım tarafından kuruldu.

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msy Kayır Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hafriyat Ve Ticaret Limited Şirketi Musa Kayır ve Abdulsamet Kayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Çamlıca'daki TV kuleleri yıkılacak!

İBB Kültür AŞ Genel Müdürü Kütük, "Çamlıca'daki televizyon kuleleri yıkılacak. Ulaştırma Bakanlığı tarafından 360 küsur metrelik bir kule yapılıyor. 6 aya kadar bitirip teslim edecekler" dedi.

Kayı Kule Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Kule Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Uçar ve Ömür Mehmet Cem Yurdakul ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu.

Cordella Kartal'da Babalar Günü kampanyası!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde babalar günü kampanyası başlatıldı. Projede kampanya kapsamında Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave yüzde 2” indirim fırsatı sunuluyor.

Kayılar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayılar Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adem Ahmet Tuğra tarafından 80 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Başakşehir, Şahintepe Mahallesi, Elma Sokak'ta kuruldu.

Kayı Kule Yapı nerede Haberi

Kayı Kule Yapı nerede

Kayı Kule Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Uçar ve Ömür Mehmet Cem Yurdakul ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Ümraniye'de kuruldu. 


Kayı Kule Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında kendisine veya üçüncü kişilere ait gayrimenkuller üzerinde münferiden veya yerli ve yabancı firmalarla müştereken her türlü inşaat, taahhüt, onarım, dekorasyon işlerini yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında özel ve resmi her türlü inşaat işlerinin yapım, alım, satım işlerini kendi adına, müteahhit veya taşeron sıfatı veya emanet usulü ile başkaları adına yapmak veya yaptırmak c. Her türlü inşaat işlerinin yapımı için bilumum taşınmazlar satın almaya, satmaya, hisseli, hissesiz arsa alıp satmak, aldığı arsa üzerine inşaatlar yapmak, üçüncü şahıslara ait...