24 / 04 / 2024

kaynarca metrosunda son durum ne

kaynarca metrosunda son durum ne

İhalesi 25 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen 7.4 kilometre uzunluğundaki Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı arası bağlantı hattı için proje çalışmaları sürüyor. Metro hattının 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı'nda son durum!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı devam eden Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro Hattı inşaat alanında incelemede bulunarak görevlilerden inşaat hakkında bilgi aldı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Kaynarca-Pendik-Tuzla metrosunda çalışmalar yeniden başlıyor! 

İBB, yapımı 2 sene önce duran bir metro hattını daha aktif hale getirmek için çalışmalara başlıyor. Kaynarca-Pendik-Tuzla Metrosu’ndaki çalışmalara 3 Şubat Pazartesi günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla yapılacak törenle başlanacak...

İstanbul Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro hattının ilk etabı 2019 yılında, ikinci etabı ise 2021 yılında açılacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayında temelini attığı Narlıdere Metrosu'nda imalat çalışmaları son sürat devam ediyor. 7.2 kilometrelik hatta yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İstasyonu için de inşaat çalışmaları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

İstanbul Yeni Havalimanı metro yapım hattında tüm zamanların ilerleme rekoru kırıldı.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı metrosunda son durum!

Yeni Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Metro hattının ilk etabının 2019 yılında, ikinci etabnın ise 2021 yılında açılması planlanıyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli metrosunda son durum!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'ndaki çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. 11 kilometre uzunluğa sahip olan metro projesi için Sultanbeyli’de Hasanpaşa ve Sultanbeyli Merkez olmak üzere 2 durak olacak.

Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey metrosunda son durum!

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı için TBM (tünel açma makinası) siparişleri verildi. Metro hattının Ağustos 2020'de açılması planlanıyor. 

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunda son durum!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı yakın zamanda başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inmiş olacak.

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosunda son durum!

Bağcılar ile Kabataş arasını 32 dakikaya indirecek olan Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Oktay Kaynarca, Emirgan ve Tarabya hattında ev arıyor!

Ünlü Oyuncu Oktay Kaynarca son dönemde yaşadığı olaylardan dolayı Bebek'ten taşınma kararı aldı. Kaynarca yıllardır yaşadığı semtten neden taşınma kararı aldı?

kaynarca metrosunda son durum ne Haberi

kaynarca metrosunda son durum ne


25 Eylül 2014 tarihinde ihale edilen Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı arası bağlantı hattı için proje çalışmaları sürüyor. 2012 yılında hizmete alınan Kadıköy-Kartal metrosu sonrası, Kaynarca aktarma istasyonu ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşacak olan metro bağlantısının 2017 yılında devreye girmesi planlanıyor.


Kaynarca Metro İstasyonu'ndan başlayan yeni metro hattının uzunluğu 7.4 kilometre olacak. Pendik Yüksek Hızlı Tren Garı'na metro hattının gelmesi için Kaynarca'dan ayrı bir bağlantı yapılacak. 2017 yılı içinde hizmete alınması planlanan metro hattı Marmaray'la entegre olacak.


Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı Raylı Sistem Bağlantısı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri Yapım İşi" ihalesini Gülermak-YSE Ortaklığı 169 milyon 500 bin liralık teklifle kazanmıştı.


İşte Sabiha Gökçen Pendik metro hattı durakları:

-Fevzi Çakmak İstasyonu

-Güllübağlar İstasyonu

-Kurtköy İstasyonu

-Sabiha...