24 / 04 / 2024

Kayseri Dağbalı TOKİ projesi

Kayseri Dağbalı TOKİ projesi

Kayseri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Camikebir ve Fevzi Çakmak Mahalleleri sınırlan İçinde yer alan Dağbalı Mevkiinde yapılacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Carrefoursa’da balıkta olay indirim! levrek 89 lira! 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Hemen her gün farklı ürün gruplarına indirim yapan marketler zinciri Carrefoursa’nın son yaptığı indirim vatandaşı balığa doyuracak. Balık severlerin gözdesi levrek Carrefoursa’da tam yüzde 40 indirime girdi.  Peki Carrefoursa’da bugün hangi indirimler var? Hangi ürün kaç TL’ye düştü?

TOKİ’ye başvuranlar dikkat! Asgari ücret zammı TOKİ’yi de etkileyecek! 2023 TOKİ taksit tutarları!

Asgari ücret zammı TOKİ taksit tutarlarını da etkiledi. TOKİ’ye başvuru yapanlar 2023 taksit tutarlarının ne kadar olacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ para iadesi gerçekleştirecek! Paranızı almadıysanız hemen buraya bakın içeride paranız kalmasın

Tarihin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda çıkmayan çok sayıda vatandaş da var. TOKİ tarafından bu vatandaşların başvuru parası iade edilecek.

TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik evler şu sıralarda çok sık tercih edilen yapılardan biridir. Vatandaşlar da özellikle TOKİ arsaya başvuruda bulunanlar, “TOKİ arsaya prefabrik ev yapılır mı?” sorusunu sormaktadır.

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

Lüfer tezgahlarda yerini aldı! İstanbul Balık Hali'nde lüfer 30 TL! 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Marmara Deniz açıklarında tutulan lüfer balığı Tekirdağ'da balıkçı tezgahlarında daha çok yer almaya başladı. Peki Lüfer ne kadar? İstanbul Balık Halinde lüfer kaç TL? İşte 6 ekim 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa'da balık fiyatlarına özel indirim! Carrefoursa'da balık fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa seçili balık çeşitlerini özel fiyatlarla satışa çıkardı. Peki, Carrefoursa'da balık fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2022 Carrefoursa balık fiyat listesi...

Carrefoursa'da mevsim balıklarına özel indirim! Carrefoursa'da balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa mevsim balıklarını özel fiyatlarla satışa sundu. Peki Carrefoursa'da balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Mayıs 2022 Carrefoursa balık fiyat listesi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1! 

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura tarihi ne zaman? Kayseri Melikgazi Mimarsinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Kayseri Dağbalı TOKİ projesi Haberi

Kayseri Dağbalı TOKİ projesi

Kayseri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk Camikebir ve Fevzi Çakmak Mahalleleri sınırlan İçinde yer alan Dağbalı Mevkiinde yapılacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 


Başkan Öztürk " Dağbalı'da yapılması planlanan Kentsel Dönüşüm İçin, bölgedeki hak sahipleri İle yapılan görüşmelerde İstediğimiz sonucu almadık. Ama biz projeyi İptal etmedik. Bölgedeki belediye arazisine toplu konut yapacağız." dedi.

TOKİ Başkanlığı İle Ankara'da görüştüklerini belirten Başkan Öztürk, projenin İhale sürecinin başladığını belirterek sözlerine şöyle devam etti. "Projenin başlaması İçin ilk önce zemin etüdü ve aplikasyon çalışması yapılacak. Yaklaşık 5 ay sürecek olan bu çalışmalarının ardından 10. ayda kazmayı vurmuş olacağız. 1. Etap çalışmasında bir kaç özel mülkiyeti de projeye dahil edilerek 220 tane daire yapılacak. Bu dairelerden %10' u belediyemize ait olacak." diye konuştu. 


Yeni Akit...