29 / 03 / 2024

Kayseri İpek Diamond ne zaman teslim

Kayseri İpek Diamond ne zaman teslim

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı.

Kayseri'deki kat mülkiyeti tapusu sorunu Meclis'te: Vatandaşlar mağdur edilmesin!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri'de pek çok yoksul vatandaşın seneler önce yapı ruhsatı alarak ev yaptırdığını şimdi ise arsa tapularını kat mülkiyeti tapusuna çevirmek istediklerini ancak bunu yapmak için istenen bedeli ödeyemediklerini belirtti. İşte Ataş'ın o açıklaması...

Blue Diamond’tan pırlantalarda yüzde 50 indirim! 24 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek çok kadının hayalini süsleyen pırlanta takılarda Blue Diamond, dev bir indirim kampanyasına imza atıyor.

Blue Diamond fiyatları indirdi! Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi

Mücevher markası Blue Diamond’ın fırsat günlerine özel pek çok ürününde %50’ye varan indirim fırsatı sizler bekliyor. İşte Blue Diamond 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

Blue Diamond’da net %15 indirim! 12 Eylül 2022 Blue Diamond fiyat listesi…

Mücevher markası Blue Diamond’ın ‘Süper Fırsat’ günlerine özel pek çok ürününde %50 indirim fırsatı var.

Kayseri yatırımlarına övgü yağdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katlı kavşaklardan bulvarlara, sosyal yaşam merkezinden kentsel dönüşüme kadar kentteki pek çok yatırımı iş adamlarına tanıttı.

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

İpek Diamond'ın yüzde 35'i satıldı!

İpekar İnşaat, Kayseri'de 'İpek Diaomond' projesiyle akıllı konut sektörüne girdi. İpekar İnşaat bu alandaki projelerine Kayseri'nin yanı sıra Ankara ve İstanbul illerinde de devam edecek.

İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası!

İpekar İnşaat İpek Diamond Kayseri'de yıl sonu kampanyası başladı. İpek Diamond Kayseri projesinde toplam 130 adet daire bulunuyor.

İpek Diamond Evleri'nin örnek dairelerine yoğun ilgi!

İPEK Grup bünyesinde kurulan İpekar İnşaat'ın 130 daireden oluşan İpek Diamond Evleri'nin örnek daireleri yoğun ilgi görüyor. İpekar Satış Sorumlusu Kamuran Hopur Erciyesevler bölgesinde örnek daire hakkında bilgi verdi..

Sahabiye Kayseri'nin en güzel semti olacak!

Kayseri'ye değer katan pek çok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, bu tür projelerden biri olacak olan Sahabiye Dönüşüm Projesi için çalışmalarına devam ediyor.

Sahabiye dönüşümden sonra Kayseri'nin en güzel semti olacak!

Kayseri'ye değer katan pek çok projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi bu tür projelerden biri olacak olan Sahabiye Dönüşüm Projesi için çakmalarına devam ediyor. Proje 4 etaptan oluşacak.

İpek Diamond Kayseri'de farklı konsept oluşturdu!

Farklı konsepti ile cazibe merkezi olacak. İPEK Mobilya 'nın 2014 yılında Altınok Kardeşler'in sinerjisiyle oluşturdukları İpekar İnşaat 'ın ilk projesi İpek Diamond Kayseri oldu.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

Kayseri İpek Diamond ne zaman teslim Haberi

Kayseri İpek Diamond ne zaman teslim

Gayrimenkul sektörüne 2006 yılında Kayseri'de inşa ettiği İpeksaray AVM ile giriş yapan İpek Mobilya şimdi de konut üretimine başladı. Grubun Altın Ok Kardeşler ile Kayseri'de geliştirdiği Diamond projesinin satışlarına başlandı. 


2004 yılında Çinkom maden fabrikasını bünyesine katan şirketin "Yönetim Kurulu Başkam Saffet Arslan, mobilya ve maden alanındaki başarısını gayrimenkul sektörüyle pekiştirmeyi hedefliyor.

İpek Mobilyanın kurucusu ve "Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, girişimde bulundukları her işte başarı odaklı çalıştıklarım belirterek, "Ülkemize layık olan eserleri üretmeyi hedefliyoruz. 2006 yılında İpeksaray AVM ile modern alışveriş kültürüyle tanışan Kayserilileri, şimdi de Altın Ok Kardeşlerle bir araya gelip projelendirdiğimiz, İpek Diamond ile buluşturuyoruz" dedi. 


DİAMOND İLE REZİDANS LÜKSÜ 

Kayseri'nin merkezinde yükselecek olan İpek Diamond projesi mimarisi kadar geniş rezidans konseptinde daire planlarıyla öne çıkıyor. Diamond projesinin 13 katlı...