27 / 04 / 2024

Kayseri Sahabiye arsa satışı

Kayseri Sahabiye arsa satışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.  Sahabiye Mahallesi'ndeki 1 adet konut+ticaret alanını ihaleyle satışa çıkardı.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

İzmir ve Kayseri'de 4 arsa satılacak! 

İzmir ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa satışa çıkarıldı. Söz konusu arsalar Melikgazi ve Çeşme'de yer alıyor.

Bursa ve Kayseri'de 4 arsa satılacak!

Bursa ve Kayseri'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Söz konusu satış ihaleleri 31 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de sanayi alanı imarlı arsa satılıyor! Fiyatı dudak uçuklattı! 

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Başakpınar Mahallesi'nde yer alan arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Kocasinan Belediyesi Kayseri'de arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Saraybosna ve Beyazşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. 

Arsa almak isteyenler dikkat! Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kayseri Kocasinan'da 187 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla 54 adet konut imarlı arsa satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye arsa satışı Haberi

Kayseri Sahabiye arsa satışı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Sahabiye Mahallesi'ndeki 1 adet konut+ticaret alanını ihale yoluyla satışa çıkardı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  mülkiyeti İmar A.Ş.'ye  ait olan Sahabiye Mahallesi'ndeki 1 adet Konut+Ticaret alanı arsasının satış ihalesi 29 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Kocasinan İlçesi Sahabiye Mahallesi’nde bulunan 1 adet Konut+Ticaret Alanı arsasının ihalesi saat 14.00’da kapalı teklif usulüyle yapılacak. Konut+Ticaret Alanı arsasının ihalesine son müracaat tarihi 29 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30 olarak belirlendi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda...