26 / 04 / 2024

kayseri sahabiye yıkım

kayseri sahabiye yıkım

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi konut arsalarını satışa çıkardı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendilerine ait olan 6 adet konut arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

kayseri sahabiye yıkım Haberi

kayseri sahabiye yıkım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 42 bin metrekarelik alanda 86 adet binanın yıkım çalışmalarını başlattı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; yalnız Kayseri'nin değil, Türkiye'nin önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında Prof. Fevzi Fevzioğlu Caddesi ile Yıldırım Caddesi arasını kapsayan alanda yıkım çalışmaları başladı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, YIKIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ 

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “Şu anda Sahabiye Mahallemizdeyiz. Hatırlanacağı üzere seçim sürecinde en çok sorulan sorulardan biriydi. Sahabiye Kentsel Dönüşümü devam edecek mi? Ya da Sahabiye Kentsel Dönüşümü kilitlendi, ne zaman başlayacak? İşte besmeleyi çektik. Seçimlerden hemen sonra ilgili firma ve müteahhitlerle görüştük. Kendisinin iyi niyetiyle, bizim gayretimizle çalışmalar...