28 / 03 / 2024

kayseri sahil yolu nerede

kayseri sahil yolu nerede

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı yarı yarıya kısalttık." dedi...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metro Hattı'na ilişkin "Metro projemiz çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Yapımını bakanlığımıza devir ettiğimiz Metro projesini yakından takip ediyoruz. İnşallah 2023 yılına yetişe

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunun yüzde 85'i tamamlandı!

Dağların delinerek tünellerle bağlandığı Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu projesinin yüzde 85'i tamamlandı.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı açıldı!

Karadeniz Sahil Yolu Projesi kapsamındaki Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Sahil yolu artık Büyükyalı’dan geçiyor!

Sakinlerine ve misafirlerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı’yı, sadece birkaç adımla, 30 kilometrelik sahil şeridine, kesintisiz bir şekilde bağlayan köprünün ilk etabı tamamlandı ve trafik akışı başladı.

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Ordu Çevre Yolu yılbaşında açılacak!

Ordu’da yapımına 4 yıl önce başlanılan Ordu Çevre Yolu yılbaşında hizmete açılıyor. Toplam 2 milyarlık Karadeniz Sahil Yolu projesinin ilk etabı 3 ay sonra hizmete giriyor.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun güzergahı meclis gündeminde!

Karadeniz Sahil Yolu'nun Giresun ili güzergahı meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

kayseri sahil yolu nerede Haberi

kayseri sahil yolu nerede


Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve greyderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı hem süre hem de mesafe olarak yarı yarıya kısalttık." dedi.


Başkan Bekir Yıldız, 80 kilometre göl uzunluğu, 82 milyon metrekare de göl alanıyla Yamula Barajı’nın Kayseri'nin denizi olduğunun altını çizerek, "Kayseri'nin Sahil Yolu’nda kar-kış demeden kepçe ve grayderlerimiz son sürat çalışıyor. Çevril'de 2. etabı da tamamlamak suretiyle sahile ulaşımı hem süre hem de mesafe olarak yarı yarıya kısalttık." dedi. 


Sahil Yolu'nun Ebiç, Dadağı, Kemer, Emmiler, Taşhan, Çevril ve Kuşçu'yla birlikte 7 mahalleden geçeceğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "12 metre genişliğinde ve 32 km uzunluğunda olması planlanan Sahil Yolu'nun Kuşçu ve Çevril bölümünü bitirdik. Maliyeti 12 milyon...