19 / 04 / 2024

Kayseri Şehir Hastanesi yapım işi

Kayseri Şehir Hastanesi yapım işi

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini TBMM'de!

Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman temini meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Gar Tramvay Hattı 2 yılda tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay Hattı Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, binlerce yıllık medeniyeti, kültürü ve zenginlikleriyle Anadolu'nun kalbi olan Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 

Kayseri Şehir Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kayseri Şehir Hastanesi projesinde yapılan iş artışı ve kamuya maliyeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir'den arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Kayseri Şehir Hastanesi yanında yeni bir fırsat daha sunuyor.

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki iş yerleri teslim ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hizmet ve yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki 19 dükkan satışa çıkıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yatırımcılar için önemli bir fırsat daha sunarak, şehir hastanesi karşısındaki 19 dükkanı satışa çıkarıyor.

Kayseri Şehir Hastanesi açıldı!

Kayseri'de yapımı tamamlanan 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlanan Kayseri Şehir Hastanesi dün hizmete açıldı. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı.

Kayseri Şehir Hastanesi yarın açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, 5. şehir hastanesini ülkemize kazandıracak. Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü, 5 Mayıs Cumartesi günü saat 17’de hizmete açılacak. 

Kayseri Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında, şu ana kadar hizmete girenler arasında en büyüğü olma özelliğine sahip Kayseri Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 

Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılıyor!

Kayseri'nin yanı sıra çevredeki illere ve Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki hastalara da hizmet sunacak olan Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs'ta açılacak.

Kayseri Şehir Hastanesi yapım işi Haberi

Kayseri Şehir Hastanesi yapım işi

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal, Kayseri Şehir Hastanesi'nin yapım işinin verildiği şirketin ekipman teminine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ünsal, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi. 

CHP'li Ünsal, ''Aşağıdaki soruların Sağlık Bakanı Sn. Fahrettin Koca tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal'ın soruları:
1- Kayseri Şehir Hastanesi'ni yapan şirketin hastaneyle beraber teslim etmeyi taahhüt ettiği ve sonrasında tedarik edeceği tıbbi malzeme ve cihazlar nelerdir? 
2- Şirket söz konusu cihazları teslim etmiş midir?
3- Söz konusu şirketin kendi sağlaması gereken ekipman için Kayseri İl Sağlık 
Müdürlüğü tarafından ihale açılması konusunda Bakanlığınızın bilgisi var mıdır? 
4- Şehir Hastaneleri sözleşmelerinde olduğu belirtilen şirketin malzeme sağlamasına yönelik maddelere uymayan bu ihalenin hukuki dayanağı nedir? 
5- 8 kısım 16 kalemden oluşan...