26 / 04 / 2024

kayseri yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

kayseri yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. Seminere katılan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek konuşma yaptı...

Kayseri'de 14 bin 131 yapıdan 1096'sı ağır hasarlı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerden etkilenen Kayseri'de, hasar tespiti için incelenen toplam 14 bin 131 yapıdan 1096'sının ağır hasarlı olduğu belirtildi.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Kayseri ili Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Kocasinan ilçesi Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ndan yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 22.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 33.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 33.4 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

Kayseri'de 21 milyon 561 TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 2 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 45 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı 45 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Kayseri'de 18.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 26 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Kayseri'de 17.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 17 milyon 284 bin 40 lira bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek

TOKİ Kayseri Kocasinan projesinin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yapılacak 535 konut için ihale gerçekleştirdi. 

kayseri yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri Haberi

kayseri yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda konuşan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, insanların yaşadıkları mekanları ellerinden geldiğince güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Çevreci bir şehir kurmak için tarihin derinliklerinden gelen birikimlerinin olduğunu belirten Bebek, "Yeni yaklaşımda ürünler piyasaya arz edilmeden bir başlangıç tip deneyine tabi tutuluyor. Üretici, fabrika üretim kontrolü ile bu test sonuçlarına eşdeğer ürünleri seri olarak üretiyor. Test sonuçlarına uygun bir performans beyanı yayınlayarak teminat altına alman ürünler piyasaya arz ediliyor" diye konuştu. 


Dağıtıcı ve satıcıların belgesiz ürün satışı yapmalarının da yasak olduğunu anımsatan Bebek, şunları kaydetti: "Bu sayede ürün etiketlerinde belirtilen performans kriterlerine göre proje müellifleri projelerini hazırlıyor. Yapı denetim...