19 / 04 / 2024

Kayseri yeni köprülü kavşak

Kayseri yeni köprülü kavşak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Van Çatak-Konalga'ya 6 yeni köprü!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, Çatak-Konalga Karayoluna 6 yeni köprü yapılıyor

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

İnegöl Ahmet Türkel Çevre yoluna yeni köprü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Ahmet Türkel Çevre yolu üzerine yeni köprü yapılması ve yolun 3 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları yapılması için start verdi.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Manisa Turgutlu'ya yeni köprüler geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında Turgutlu’nun kırsal mahallelerine 4 yeni köprü kazandıracak. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, ilçenin trafik akışını rahatlatacak yeni köprüler için ihaleye çıkıldığını ve ihalenin kısa süre içerisinde neticeleneceğini söyledi.

Kayseri yeni köprülü kavşak Haberi

Kayseri yeni köprülü kavşak

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda inşa edilecek olan köprülü kavşağın temellerini attı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla gerçekleştirilen törene Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın eşi ve çocukları da iştirak etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, köprülü kavşağı 90 gün içinde tamamlayacaklarını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Farabi Caddesi’nin devamına açılacak olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Bulvarı’nın kesiştiği kavşağa, trafiğin kesintisiz akması için köprülü kavşak inşa ediliyor.

Köprülü Kavşağın temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Ekonomi Eski Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı Taner...