23 / 04 / 2024

KAZA Concrete ürün fiyatları

KAZA Concrete ürün fiyatları

Özgün koleksiyonları ve yenilikçi vizyonuyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor.

Kiralık araçlarla kaza yapılırsa neler yapmak gerekiyor? Uzmanından tek tek tavsiyeler geldi!

Enuygun.com Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, kiralık araçla kazan yapılması halinde yapılması gerekenleri açıkladı. Sağlam, "Kiralık araç ile seyahat eden kişiler de tüm diğer sürücüler gibi kaza anında sakin kalmalılar" dedi.

Trafikte çok sık kaza yapan kötü sürücüler yandı? Trafik sigorta primleri yüzde 200 zamlanacak!

Trafikte araç kullanırken kurallara uymayan veya çok sık kaza yapan sürücüler bundan sonra yandı. Zorunlu Trafik Sigortası yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre kaza sayısı fazla olan sürücüler yüzde 200’e varan oranla sigorta primlerini zamlı ödeyecek.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.

İzmir-Çandarlı Otoyolu'nun inşaatında kaza! 1 ölü!

İzmir’in Aliağa ilçesinde inşaası süren İzmir-Çandarlı Otoyolu'nda kaza meydana geldi. Olay sonucu 1 işçi hayatını kaybetti.

Concrete Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concrete Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdelrahman Elsherıf tarafından kuruldu. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşaatında kaza!

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu'nun Karadeniz Mahallesi İstasyonunda kaza meydana geldi. Kaza sonucu 1 işçi öldü. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun inşaatında kaza!

Kadıköy'de yapımı süren Dudullu-Bostancı metro inşaatında kaza meydana geldi. Ayşekadın metro istasyonundaki kazada 1 işçi hayatını kaybetti.

Fethiye Beşkaza'daki binalar yıkılıyor!

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

Dubai ile Abu Dabi arasına Hyperloop geliyor!

Çılgın işadamı Elon Musk’un havası alınmış tünellerin içinde saatte 1000 km hızı aşan tren projesi ‘Hyperloop’ çalışmaları hızla devam ediyor. İnovasyon Haftası için Türkiye’ye gelen Hyperloop CEO’su Dirk Ahlborn, “İnsan hatalarından kaynaklanan bir kaza yapma şansı yok” dedi.

Çin'de termal tesis inşaatı çöktü!

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

Katar El-Vakra Stadı'nın inşaatında kaza: 1 ölü!

Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak stadyumlardan El-Vakra'nın inşası sırasında meydana gelen kazada, bir işçinin hayatını kaybettiği bildirildi.

KAZA Concrete ürün fiyatları Haberi

KAZA Concrete ürün fiyatları

Özgün koleksiyonları ve yenilikçi vizyonuyla adından söz ettiren kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor.  Beton malzemenin üstün teknik özellikler ve ileri teknolojiyle biçimlendirildiği KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

Uluslararası firmaların özgün koleksiyonlarını Türkiye’de satışa sunan kibrID MATERIAL, duvar ve zemin kaplamalarında yeni bir dönem başlatıyor. Suyun cezbediciliğini ve ışıltısını barındıran kristal ve mineral oluşumların mucizesi olarak tasarlanan KAZA Concrete Penta beton bazlı karolar, mimar ve iç mimarlara sanatsal mekan çözümleri sunuyor… Dünyaca ünlü tasarımcı Cristina Vezzini tarafından geometrik ve minimalist çizgilerle tasarlanan Penta koleksiyonu, duvarlarda üç boyutlu bir bütünlük oluşturuyor.

Eski Yunanca’da beş köşenin birleşimi anlamına gelen Penta, farklı yüzey ve açılarda birbirine bağlı çokgen dokulardan...