19 / 04 / 2024

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı

Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci, Vaniköy’deki tarihi yalısının bahçesinde ağaç kesmek istiyor. 

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Gram altın 200 TL birden yükselecek! Ekonomist Necmettin Batırel resmen açıkladı! Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak

Ekonomist Necmettin Baırel, gram altının 200 TL birden yükseleceğini açıkladı. Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Bu kadroları kaçırmayın!

Konya’da Necmettin Erbakan Üniversitesi 770 Sözleşmeli Personel istihdam edeceğini duyurdu. Birçok branşta alım yapacak olan üniversitenin alım şartları haberimizde…

Necmettin Batırel`den şok eden açıklama geldi! Altını doları olan hemen baksın!

Dolar ve altın hareket etmeye devam ederken, Necmettin Batırel piyasa rakamlarına göre tahminde bulundu. İlk kez sert uyarılarda bulunan Batırel, borsa hakkında yaptığı yorumlarıyla adından bahsettirdi. İşte dolar ve altının durumuna ilişkin detaylar...

''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel'den bomba açıklama! Bir çuval incir berbat olacak

Dolar ile ilgili ''şakkadanak dolar satarım'' diyen ekonomist Necmettin Batırel'den bomba gibi açıklama geldi. Bu yapılmazsa bir çuval incir berbat olacak. İşte Necmettin Batırel yorumu.

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

20 gün sonra dolar yağmuru başlıyor! Ekonomist Necmettin Batırel peş peşe açıkladı! Doları olanlar gün sayıyor!

Ekonomist  Necmettin Batırel, ekonomi ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yaklaşık 20 gün sonra dolar yağmurunun başlayacağını belirterek peş peşe açıkladı.

''Doları olanın serveti mum gibi eriyecek'' diyen Necmettin Batırel'den bomba dolar açıklaması geldi!

Doların değer kaybedeceğini her konuşmasında dile getiren Ekonomist Necmettin Batırel, doları olanın servetinin mum gibi eriyeceğini söyledi. İşte bomba dolar açıklaması...

Dolar için en dip rakamı açıklayan Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama! 80 lira birden fırlayacak...

Dolar ile ilgili yapmış olduğu en dip tahminlerle tanınan Ekonomist Necmettin Batırel'den son dakika flaş açıklama geldi.

Doların geleceği en dip seviye belli oldu! ''Bu daha başlangıç'' diyen Ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı

ABD dolar kurunun geleceği en dip seviye için ''bu daha başlangıç'' diyen ekonomist Necmettin Batırel soluksuz açıkladı.

Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu! Oynaklık sona erdi

Ekonomist Necmettin Batırel'den hayrete düşüren dolar yorumu geldi. Batırel, dövizdeki oynaklığın sona erdiğini ve KKM hesaplarında toplanan 78 milyar doların çözüleceğini açıkladı. 

Dolar değil bu sefer çakılan altın olacak! Necmettin Batırel'den tansiyon yükselten altın açıklaması! Almayın 

Dolar kurunun düşeceği ile ilgili yorumlarda bulunan Necmettin Batırel'den bu sefer altın uyarısı geldi. ''Almayın'' diyerek uyaran Batırel altının çakılacağını söyledi.

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı Haberi

Kazasker Necmettin Efendi Yalısı

Mermerci, Kazasker Necmettin Efendi Yalısı’nın bahçesindeki ağaç kesimi için İstanbul 1 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’na dilekçe verdi. Komisyon, konuyu bugün görüşecek. Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Boğaziçi Sahil Şeridi ve Öngörünüm Bölgesi’nde Osmanlı döneminde sırtlarını yemyeşil korulara dayamış yalılar son yıllarda kaçak müdahalelerle gündemden düşmüyor.

Reza Zarrab’ın iki yalısını birleştirip arasına asansör yapması uzun süre tartışıldı. Zarrab'ın yalısı dışında aralarında yine bazı ünlülere ait yalılarda da Boğaz manzarasını engelleniyor gerekçesiyle ağaçlar kesilmişti. Davalara konu olan ağaçların kesilmesi kamuoyunda da tepki çekmişti.

Boğaz siluetinin vazgeçilmez yapılarından biri daha İstanbul 1 No’lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’nun bugünkü toplantısının gündeminde. Konu ise; 19. yüzyılın sonlarında inşa edilen Üsküdar Vaniköy’deki Kazasker Necmettin Efendi Yalısı'nın bahçesindeki ağaç ya da ağaçların kesilme talebi... Dilekçeyi...