20 / 04 / 2024

keçiören ihale ilanları

keçiören ihale ilanları

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü 86 milyon 876 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Keçiören Cumhuriyet Kulesi 2021'de açılacak! 

Keçiören Cumhuriyet Kulesi için geçtiğimiz cuma günü ihale yapıldı. Kuleye ilişkin açıklamalarda bulunan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kulemizin açılışını 2021 yılında yapacağız" dedi...

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Keçiören'de 5.1 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Keçiören Belediyesi tarafından Mülkiyeti Keçiören Belediyesi'ne ait sosyal tesiste yer alan 2 bağımsız bölüm ihale ile satışa sunuluyor. İhale 4 Temmuz'da yapılacak...

Ankara Keçiören'de 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Keçiören Belediyesi tarafından Çaldıran Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 9 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Keçiören Belediyesi'nden 3 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Keçiören Belediyesi, Etlik Caddesi üzerinde yer alan sosyal tesis ile taşınmazları ihale ile satışa sunuyor. İhale 11 Nisan'da yapılacak..

Keçiören'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Keçiören Belediyesi, Hasköy Mahallesi sınırları içerisinde yer alan arsasını ihale ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Ankara Keçiören'de 88.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Keçiören'de 19 Mayıs Mahallesi'ndeki gayrimenkulü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 21 Eylül'de gerçekleşecek..

Keçiören Belediyesi'nden 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Keçiören Belediyesi tarafından Ovacık Mahallesi'ndeki arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Keçiören Belediyesi'nden 21.3 milyon TL'ye otopark ihalesi!

Keçiören Belediyesi, 10 Mayıs'ta düzenleyeceği ihale ile çok katlı otopark ve müştemilatları sınırlı ayni hak (üst hakkı) tesisi kurulmak suretiyle kiraya verecek..

Keçiören Belediyesi'nden 15 yıllığına aynı hak tesisi ihalesi!

Keçiören Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan Esertepe'deki arsayı sınırlı aynı hak üzerinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu inşaatını 15 yıllığına ihaleye çıkarıyor. 28 Eylül Çarşamba günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 4 milyon 446 bin 200 TL olarak belirlendi.

Keçiören Belediyesi Engelsiz Park hizmete açıyor!

Keçiören Belediyesi'nin hizmete açtığı "Engelsiz Park" engelli çocuklar ile diğer çocukların birlikte oyun oynamalarını sağlayarak engelleri ortadan kaldırdı.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

keçiören ihale ilanları Haberi

keçiören ihale ilanları

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 86 milyon 876 bin TL olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Keçiören Belediye Başkanlığından:
1 - Mülkiyeti Belediyemize ait muhtelif mahallelerde bulunan toplam 8 adet arsanın, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre
yapılacak olan Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.
2 - Bahse konu olan 8 adet arsanın bilgileri ekteki tablolarda belirtilmiştir. 

3 - İhale konusu arsaların satış işinin Geçici Teminat bedeli, muhammen bedelin %3 tutarındadır. (2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 26.
maddesinde belirtildiği üzere; Geçici Teminat Bedeli, Tedavüldeki Türk Parası yada Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Teminat
Mektupları cinsinden verilebilir.)
4 - 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 40. Maddesine...