19 / 04 / 2024

kelebek tasarım ajansı

kelebek tasarım ajansı

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, yeni mağaza konseptini üstlendiği Kelebek için modülerlik vurgusunu mağazanın her alanında hayata geçirdi.

İstanbul meydan tasarım yarışmalarının birincileri bugün açıklanıyor!

İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla gerçekleşen meydan tasarımları yarışmasının birincileri bugün açıklanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı törende Taksim, Bakırköy, Kadıköy Meydanları ile Salacak kıyı bandı tasarım yarışmasının birincileri açıklanacak.

Kadıköy Meydanı için tasarım yarışması başladı: Üç proje oylamaya açıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmalarıyla Kadıköy Meydanı tasarımı için üç proje oylamaya açıldı. 

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

I-AM’den Turkcell Diyalog Müzesi’ne engelleri kaldıran tasarım!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, ziyaretçilerine duyma ve görme engellilerin hayatının bir simülasyonunu deneyimletmeyi hedefleyen “Turkcell Diyalog Müzesi” projesi çerçevesinde “Karanlıkta Diyalog” ve “Sessizlikte Diyalog” deneyim alanlarının fuaye tasarımını üstlendi

Kırklareli Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarımı için imzalar atıldı!

Kırklareli Belediyesi hazırladığı "Şehrin Yüzündeki Tarihi Çizgiler-Fevzi Çakmak Caddesi Kentsel Tasarım Hamlesi" projesi Trakya Kalkınma Ajansı’nın da katkıları ile hayata geçirecek.Hazırlanan projenin imzaları atıldı.

I-AM'den Dudak Payı Meyhane'ye modern tasarım!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Meyhane Deneyimi Projesi kapsamında klasik meyhane kültürünü yeniden yorumladı.Dudak Payı Meyhane, şehirli ve dinamik konseptiyle dikkat çekiyor.

l-AM,Greenox Urban Residence'ın iç mimari tasarımını üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı l-AM, Avrupa'nın en yüksek yeşil duvariarıyia kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Greenox Urban Residence'ın mimari tasarımını I-AM üstlendi!

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

Kelebek Mobilya İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda iki ödül aldı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri, “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı..

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem, faaliyetlerine başladı!

Müşterilerine kurumsal iletişim stratejilerine ve hedeflerine uygun, yayıncılık planlama, sosyal medya, basın iletişimi ve pazarlama hizmetleri sunacak iletişim tasarımı ajansı “Dijital Kalem” faaliyetlerine başladı

İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması'na 452 başvuru geldi!

Bu yıl yedincisi düzenlenen İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışmaları'nda sona yaklaşıldı. Dört farklı kategoride toplam 452 başvurunun yapıldığı yarışmada kazanan projeler ödüllendirilecek

Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olacak!

Hayat kadınlarının tedavi edildiği "Cancan" olarak bilinen Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'nin Moda Tasarım Eğitim Merkezi ve müze olması için ilk ihale 4 Nisan'da yapılacak

Vestel, IKSV'nin İstanbul Tasarım Bienali'nde üniversitelilerle 17 şehre özel buzdolabı tasarladı!

İstanbul Tasarım Bienali'nin eş sponsorlarından Vestel'in bienal kapsamındaki ilk etkinliği 22 – 27 Mart tarihlerindeki “tasarımda özelleştirme” (customization) temalı atölye oldu

kelebek tasarım ajansı Haberi

kelebek tasarım ajansı

Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, Kelebek’in iç mimari konsept tasarımını üstlendi.


I-AM, Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek’in yeni mağaza konseptini ele alırken Kelebek’in imzası haline gelen modüler tasarım anlayışını, cephe tasarımından marka duvarına ve yönlendirme işaretlerine kadar her alanda vurgulamayı amaçladı.


Her koleksiyona özel ev deneyimi


I-AM’in Kelebek için tasarladığı mağaza, merak uyandıran ve çarpıcı bir giriş alanıyla müşteriyi karşılıyor; ritmik ve yönledirici dolaşım yönüyle mağaza içerisinde müşteriyi yolculuğa çıkarıyor. Teşhir alanları, gerek zemin ve tavandan koparılarak gerekse renkli çerçeveler içine alınarak stilize edilmiş bir ev deneyimi yaşatırken; koleksiyonların sergilenmesinde bütünlük sağlandı. Hem yüzey hem de ebatta modülerlik vurgusunu ön plana çıkaran detaylarla ise keyifle...