19 / 04 / 2024

kelebekler vadisi konya

kelebekler vadisi konya

Kelebekler Vadisi'nde ikinci etap çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak. Selçuklu Belediyesi ilçeye değer katacak sıra dışı projesi Kelebekler Vadisi ile Türkiye'nin ilk kelebek temalı parkını inşa etti...

Kelebekler Vadisi projesi yılbaşında hizmete girecek!

Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay AA muhabirine yaptığı açıklamada. Kelebekler Vadisi parkının 385 bin metrekare alanıyla Konya' nın en büyük parkı olma özelliğini taşıdığını söyledi...

Kelebekler Vadisi'nde botanik park ve müze yer alacak!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay "Kelebek şeklindeki binanın kanatlarından birinde, kafesler içinde oluşturacağımız botanik parkta kelebeklerin uçmasını sağlayacağız. Diğer bölümde ise müze yer alacak" dedi...

Kelebekler Vadisi yılda 1 milyon turisti ağırlayacak!

Dünyanın ender projeleri arasında gösterilen Kelebekler Vadisi için geri sayım başladı. 50 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi ile inşaatına başlanan Kelebekler Vadisi tamamlandığında yılda 1 milyon turisti ağırlayacak...

Türkiye'nin ilk kelebek temalı parkı Kelebekler Vadisi inşa edildi!

Selçuklu Belediyesi sıra dışı projesi Kelebekler Vadisi ile Türkiye'nin ilk kelebek temalı parkını inşa etti. Proje kapsamında Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanında da çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor...

Uğur İbrahim Altay: Kelebekler Vadisi Parkı bölgeye hitap ediyor!

Türkiye'nin en önemli çevre dönüşüm projelerinden olan Selçuklu Kanyon Parkı ve Türkiye'de ilk defa kelebeklerin özgürce ulaşabileceği 'Aşkın Kanatlan Müzesi'ni de içerisinde barındıran Kelebekler Vadisi tamamlandı...

Konya Kelebekler Vadisi'nin temeli atıldı!

54 futbol sahası büyüklüğündeki Kelebekler Vadisi projesinin temeli Dışişleri Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle atıldı

Doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşulları yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşullarını yeniden belirledi. Bir çivi çakmanın bile yasak olduğu doğa harikası Kelebekler Vadisi, Akdamar Adası, Erzurum Narman Peribacaları gibi sit alanlarında artık bungalovlar ve çadır kampları yapılabilecek...

Kelebekler Vadisi'ne kesin koruma kararı!

Muğla İli, Fethiye İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kelebekler Vadisi Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Selçuklu'nun yeni gözdesi: Selçuklu çiçek bahçesi!

Selçuklu Belediyesi tarafından Kelebekler Vadisi Parkı’na kazandırılan “Selçuklu Çiçek Bahçesi” yoğun ilgi görüyor. 9 türde 250 bin çiçeğin yer aldığı bahçe fotoğraf severler için görsel bir şölen sunuyor.

Kelebekler Vadisi tescilendi!

Muğla Fethiye'de bulunan Kelebekler Vadisi tescillendi. Beypazarı’na 5 kilometre mesafede bulunan Kelebekler Vadisi Türkiye’nin 205’inci tabiat parkı olarak tescillendi.

Konya Mevlana Kültür Vadisi projesinde son durum!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezindeki yapıların tarihi dokuya uygun hale getirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülüyor. Yeni hedef Mevlana Kültür Vadisi Projesini en kısa sürede bitirmek.

Soyak Yapı Kuzey Bahçeşehir Projesi!

Soyak Yapı Kuzey Bahçeşehir Projesi Kelebekler Vadisi Evleri'nin arka kısmında hayata geçirilecek. Ön tanıtımı Dubai Cityscape Global Fuarı'nda yapılacak olan proje 40 bloktan oluşuyor.

Bahçeşehir Yonca Villa Park fiyatları!

Bahçeşehir Yonca Villa Park fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Kelebekler Vadisi'nin karşısında hayata geçirilen proje Gül İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Kelebek Vadisi turistlerin yeni gözdesi olacak!

Tanıtım toplantısında konuşan Selçuklu Belediye Uğur İbrahim Başkanı Altay, "Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi, Konya'ya gelen ziyaretçilerin ilk uğrak yerlerinden biri olacak" dedi.

Kelebek Vadisi imara açılacak!

Muğla Valiliği, Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde balayı turizmi başlatmak için kollan sıvadı, ölüdeniz'e 7 km. uzaklıkta olan ve 350 metre yükseklikteki dağlarla çevrili vadide, 89 türde gece ve gündüz kelebeği yaşıyor.

Kelebek Vadisi imara mı açılacak?

MUĞLA Valiliği, Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nde balayı turizmi başlatmak için kollan sıvadı, Ölüdeniz'e 7 km. uzaklıkta olan ve 350 metre yükseklikteki dağlarla çevrili vadide, 89 türde gece ve gündüz kelebeği yaşıyor.

Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, antik çağlardan günümüze uzanan tarihi ve doğal dokusuyla bir açık hava müzesi olan Gökyurt'ta, kültürel mirası korumak ve yaşatmak amacıyla "Kilistra Vadisi Koruma Amaçlı İmar Planı Çalıştayı" düzenledi.

kelebekler vadisi konya Haberi

kelebekler vadisi konya

Kelebekler Vadisi'nde ikinci etap çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak. Selçuklu Belediyesi ilçeye değer katacak sıra dışı projesi Kelebekler Vadisi ile Türkiye'nin ilk kelebek temalı parkını inşa etti. Proje kapsamında parkın içinde yer alacak Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanında da çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altav, yapımı hızla devam eden ve yılsonunda tamamlanacak Aşkın Kanatları Müzesinde incelemelerde bulundu.


YILSONUNDA TAMAMLANACAK 


BELEDİYE Başkanı Altav,"İçersinde bulunduğumuz "Aşkın Kanatları Müzesi'nde" çelik konstriiksiyon işlemleri tamamlandı ve cephe montajına geçildi. Yılsonunda bu binanın inşaatı da tamamlanmış olacak. Bu bölümde oluşturacağımız botanik parkın içerisinde kelebeklerin uçtuğunu göreceksiniz" dedi. 



SİMGE YAPITLARDAN BİRİ OLACAK 


"KELEBEKLER Vadisi ve Aşkın Kanatları" projesi tamamlandığında Türkiye'de kelebeklerle ilgili yapılan ilk büyük proje olacağını ifade eden Başkan Altay," Dünyanın önemli mimarlık ofislerden...