19 / 04 / 2024

Kemal Bekaroğlu

Kemal Bekaroğlu

Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını attı. Bekaroğlu son yıllarda insanların güvenlik ve sosyal donatılara fazlasıyla önem verdiğini söyleyerek yeni projeleriyle hayatı kolaylaştıracağını söyledi.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceğiz!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlarıma sözüm sözdür diyerek,  depremzedelere TOKİ konutlarını ücretsiz vereceklerini söyledi.

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asbat Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ph Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Alptekin Polat ve Hilmi Kemal Çolakoğlu ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere bayram ikramiyesi müjdesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde emeklilere 2 asgari ücret bayram ikramiyesi vereceklerini açıkladı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Namık Kemal Çiçekoğlu vefat etti!

Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı'nın Yönetici Asistanı Hatice Çiçekoğlu'nun babası Namık Kemal Çiçekoğlu hayatını kaybetti.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Kanal İstanbul ihalesine giren bedelini ağır öder!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul için ihaleye girecek olan firmalara tepki gösterdi.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan mektuplu Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin büyükelçilere hitaben yazdığı mektupta "Ülkemizdeki yatırımcılar, Kanal İstanbul gibi her yönüyle dünya iklimine karşı bir hareket olan bu projeyi desteklememelidir." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

İstanbul İklim Vizyonu etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kemal Bekaroğlu Haberi

Kemal Bekaroğlu


İnşaat Sektöründe 20 yılı geride bırakan Bekaroğlu İnşaat’ın sahibi Kemal Bekaroğlu, sıra dışı çizgisi ve konseptiyle emsallerine fark atmayı başardı. Adana’da 237 bin konut, 95 işyeri yaparak kente imzasını atan firma teknoloji ve konforu bir araya getirerek, yaşanabilir alanlar sunuyor.

YENİ PROJELER İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Kemal Bekaroğlu, inşaat sektöründe de farklı zamanlarda, farklı akımların moda yarattığına dikkat çekerek “Her sektörün dönemi var. Eğer döneme ayak uyduramazsanız, yaptığınız inşaatlar pirim yapmaz. Biz Bekaroğlu inşaat olarak her proje öncesinde mutlaka arge çalışması yapar ve vatandaşın beklentilerinin ne olduğunu bulmaya çalışırız. Her semt kendi ihtiyaçlarını kendisi belirler. Bize de vatandaşın ihtiyaçlarına cevap verecek, hayatı kolaylaştıracak projeler yapmak düşer. Yeni projelerimizde de aynı yolu izleyerek, ihtiyaca yönelik projeler üretiyoruz” diye konuştu.

BU DÖNEM TEMALI ALANLAR REVAÇTA

Kemal...