26 / 04 / 2024

kemal öztürk yazıları

kemal öztürk yazıları

Yeni Şafak yazarı ve eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, İstanbul'a özel yasa çıkarılması gerektiğini söyledi.

Metin Öztürk kimdir? Çocuğu var mı?

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, kimdir? 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği başkanlığı görevini yapan Metin Öztürk hayatı ve çalışmaları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Hafriyat Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk tarafından kuruldu.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Türk Borçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. Kanun kapsamında çatılı iş yerinde kiracı olan esnafların, kiraya verenin yazılı rızası olmadan, kira sözleşmesine ortak alabilmesi veya kira ilişkisini başkasına devredebilmesi amaçlanıyor.

Beyazıt Öztürk Çeşme'de 150 bin liraya malikane kiraladı!

Uzun zamandır gözlerden uzak duran Beyazıt Öztürk, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Yaz sezonu için iki katlı beyaz bir taş ev kiralayan sunucunun, 150 bin lira ödediği ortaya çıktı.

İTO Başkanı Öztürk Oran oldu!

Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatının ardından odada yeni başkan için seçimler yapıldı.  İTO Başkanı Öztürk Oran oldu..

Türk emlakçılar, Amerika'daki konut projelerini satmaya başladı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Leyla İlhan, bugünkü yazısında yurtdışındaki konut projelerin türk emlakçılar tarafından satılmasını konu aldı. İşte o haber...

Metin Öztürk: Kaliteli ve nitelikli konutlar satışları artırır!

Eskişehir Ticaret Odası 1. Meslek Komitesi ve Meclis üyesi Metin Öztürk, Eskişehir Ticaret Odası Dergisi’ne konuştu. Öztürk, “Türkiye’deki ekonominin iyi olmamasına rağmen inşaat sektöründe kaliteli ve nitelikli konutlar yapıldığı sürece satışların olabileceğini düşünüyorum” dedi.

Cemil Öztürk: Arap turistler için özel hazırlık yaptık!

Taka Gazetesi yazarı Yusuf Turgut, Trabzon’un başarılı iş adamlarından Cemil Öztürk'le bir röportaj gerçekleştirdi. İşte Turgut'un o yazısı.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Selçuk Öztürk: Perakende sektörü yükselişte!

Konya Ticaret Odası (KTO), 2015 yılı Şubat ayı Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni’ni yayınladı. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ekonomik Göstergeleri Bülteni’nde yer alan Konya ekonomisinin Şubat-2015 verilerini değerlendirdi.

Murat Öztürk Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Murat Öztürk şirketin Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı..

kemal öztürk yazıları Haberi

kemal öztürk yazıları

Yeni Şafak yazarı ve eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, İstanbul'a özel yasa çıkarılması gerektiğini belirtti. Kemal Öztürk ayrıca, iç göçe karşı vize uygulanması önerisinin de yeniden tartışılmasının isabetli olacağını da söyledi.

Kemal Öztürk Yeni Şafak gazetesinde "İstanbul’u nasıl kurtarırız?" başlığıyla yayımlanan yazısında "Son dönemlerin en özgür tartışma programı haline gelen Tvnet’teki Karşı Karşıya programında, bu konuyu tartışırken değerli meslektaşım Nihal Bengisu Karaca, cümleyi benden önce kurdu; İstanbul’a özel yasa çıkarmadan şehri yönetemeyiz. Kesinlikle katılıyorum" ifadelerini kullandı.

"Dünyanın en kıymetli şehirlerinden, nüfusu bazı ülkelerin nüfusundan daha kalabalık hale gelmiş ve dünya mirası için eşi benzeri olmayan bu şehir için özel yasa çıkarmak zorundayız. Başka türlü bu şehir kurtulmaz" diye konuşan Öztürk, şu şekilde devam etti:

- Her tarafı beton gökdelenlerle dolmuş, yol, meydan yapmaya yer...