28 / 03 / 2024

Kemal Uluğ kim

Kemal Uluğ kim

Adıyamanlı Emlakçı Kemal Uluğ, son bir yıl içerisinde arsa fiyatlarında önlenemez bir yükselişin olduğunu kaydederken, bunun da dolayısıyla konut fiyatlarına yansıdığının altını çizdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Uluğ: Arsa fiyatlarındaki artış konut fiyatlarına yansıdı!

Adıyamanlı Emlakçı Kemal Uluğ, son bir yıl içerisinde arsa fiyatlarında önlenemez bir yükselişin olduğunu kaydederken, bunun da dolayısıyla konut fiyatlarına yansıdığının altını çizdi.

Ankara Namık Kemal Mahallesi riskli alan kararına Danıştay'dan iptal!

Bakanlar Kurulu'nun aldığı ''riskli alan'' kararlarından biri olan Ankara Namık Kemal Mahallesi riskli alan kararı Danıştay tarafından iptal edildi. Mahallenin herhangi bir risk taşımadığı belirtildi...

Kemal Sinmez, Wyndham Kalamış Marina'nın satış ve pazarlama direktörü oldu!

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group'un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina'nın yeni satış ve pazarlama direktörü Kemal Sinmez oldu

Mustafa Kemal Abadan kimdir?

New York'un ilk camisinin Türk mimarı olan Mustafa Kemal Abadan kimdir? Mustafa Kemal Abadan New York'a ne zaman gitti? Mustafa Kemal Abadan hangi işlere imza attı?

Mustafa Kemal Yılmaz kimdir?

Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Yılmaz kimdir? Mustafa Kemal Yılmaz hangi üniversiteden mezun oldu? Mustafa Kemal Yılmaz, bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte yanıtı...

Kemal Akay: Baraj gölü çevresi hızla planlanmalı!

Yaptığı açıklamada kentteki planlama sorununa değinen CHP’li Akif Kemal Akay, sağlıklı, konforlu, dengeli bir çevre yaratmayı amaçlayan şehir planlamasının bugün, sadece ekonomik değer adına kullanıldığını ileri sürdü.

Ali Ağaoğlu Ortadoğulu modacı Eman Alflamrzi ile boğaz turu yaptı!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Ortadoğulu modacı Eman Alflamrzi'yle yakından ilgilendi. Ağaoğlu, ünlü modacıya ve sevgilisi Petek Ertüre'ye; Boğaz turu yaptırdı..

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulu Zemin Temel Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Ulucan, Mustafa Ulucan tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de kuruldu

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Mersin Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda inşaat çöktü!

Gazi Mustafa Kemal Bulvan'nda bir inşaatın ikinci katında tabla betonu dökümü sırasında bir anda çökme oldu. Çökme sırasında betonun altında çok sayıda işçinin kaldığı yönündeki ihbar üzerine sağlık ve kurtarma ekiplerini alarma geçirdi.

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

M1 Merkez AVM Konyalıları Kenan Doğulu ile buluşturdu!

M1 Merkez Konya AVM Fanta Gençlik Festivali Etkinlikleri kapsamında Konyalıları Kenan Doğulu, Şebnem Ferah, Emre Aydın ile buluşturdu. 10 Eylül 2013 Salı günü düzenlenen konserde Konyalılar müziğe doydu...

Kemal Uluğ kim Haberi

Kemal Uluğ kim

Adıyamanlı Emlakçı Kemal Uluğ, son bir yıl içerisinde arsa fiyatlarında önlenemez bir yükselişin olduğunu kaydederken, bunun da dolayısıyla konut fiyatlarına yansıdığının altını çizdi. Maliyet dışı bir artışın yaşandığını belirten Uluğ, bundan en çok arsalar etkilendi. Bunun sebebinin yüzde 80'i arz olmadan talebin artması. Arsa fiyatı artınca konut yapılmadı. Ancak vatandaş konut,istedi. Ardından tekrar yapılmaya başlanınca fiyatlar arttı. Arsa sahibi de daha fazla kar elde etmek isteyince sonuç bu oldu" dedi. Demir ve çimento gibi girdi maliyetlerinin önceki yıllara göre önemli bir değişim göstermemesine rağmen, arsalarda kat karşılığı oranı yüzde 85'leri görüyor. Bu da konut fiyatlarını artırıyor.Uuğ, demir ve çimento gibi girdi maliyetlerinin önceki yıllara göre önemli bir değişim göstermemesine rağmen, arsalarda kat karşılığı oranının yüzde 85'leri gördüğünü, bunun da...