26 / 04 / 2024

kemalpaşa belediyesi Atatürk mahallesi

kemalpaşa belediyesi Atatürk mahallesi

Kemalpaşa Belediye Başkanlığı 4 gayrimenkulünü 2 Ağustos'ta açık telif yöntemiyle gerçekleştireceği ihale ile satacak.

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

Giresun Atatürk Stadyumu yerine millet bahçesi inşa edilecek! 

Giresun'da 1928 yılında inşa edilen Atatürk Stadı yakın zaman içerisinde yıkılacak. Yıkılacak olan stadyum yerine millet bahçesi inşa edilecek.  

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Atatürk Evi’ni onardı!

Atatürk’ün talimatıyla 1936’da hizmete alınan Çubuk Barajı ve Atatürk Evi’nin eski görüntüsünden eser kalmadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi mirasa sahip çıktı, 26 yılın çöpünü temizledi ve onardı.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar plan değişikliklerine mahkemeden dur!

Mahkeme, Ankara Çukurambar’da, TOKİ'ye devredilen ve satışa sunulan Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde Atatürk’ün mirasına aykırı konut ve ticaret alanına ilişkin plan değişikliklerinin yapılamaması kararını verdi. 

Selanik Başkonsolosluğu'ndan Atatürk evi açıklaması!

Selanik Başkonsolosluğu yaptığı açıklamada Atatürk Evi'nin yapılacak bakım nedeniyle 24-27 Temmuz 2020 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacağını duyurdu.

DHMİ'den 'Atatürk Havalimanı salgın hastanesi' açıklaması!

DHMİ Atatürk Havalimanı'na yapılan hastanenin, havalimanı operasyonlarını olumsuz etkilemediğini açıkladı. DHMİ'den yapılan açıklamada, Atatürk Havalimanı'nındaki pistlerin, İstanbul Havalimanı iniş kalkış operasyonlarını olumsuz etkilediği için devre dışı bırakıldığı belirtildi...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'nden okullara tadilat! 

İzmir Kemalpaşa Belediyesi, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için okulları yeniledi.

kemalpaşa belediyesi Atatürk mahallesi Haberi

kemalpaşa belediyesi Atatürk mahallesi

Mehmet Akif Ersoy ile Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkullerin alanları, özellikleri ve tahmini bedelleri şu şekilde: 74 metrekare 5 katlı konut ve ticaret arsası 250 bin YTL. 198 metrekare 5 katlı konut alanı 200 bin YTL. 67 metrekare 5 katlı otel binası 400 bin YTL. 389 metrekare 4 katlı konut arsası 75 bin...