23 / 04 / 2024

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katıldığı bir televizyon programında gündemle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Bakan Murat Kurum yaptığı açıklamalarda kentsel dönüşümden, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı projelerine, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesine kadar merak edilen konulara açıklık getirdi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs ta resmen başlıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan Bakan Murat Kurum, Atatürk Havalimanı'nda Türkiye'nin en büyük millet bahçesinin hayata geçirileceğini kaydederek adeta sosyal yaşam merkezi ve kültür merkezi olacak projeye Mayıs ayında başlayacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada söz konusu projenin, ilk etabın 2023 yılında tamamlanacağını dile getiren Bakan Murat Kurum, Türkiye'de şu an için 443 millet bahçesi projesi yer aldığını ve bu millet bahçelerinin 143 tanesini tamamladıklarını kaydederek, kalanları da 2023 yılına yetiştireceklerini dile getirdi.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı açıklaması: 2023’ten sonra açacağız!

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı!  TOKİ  başvuruları ne zaman?


Geri Dön