29 / 03 / 2024

toki millet bahçeleri

toki millet bahçeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kağıthane Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi Mayıs'ta resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesinin Mayıs ayında başlayacağını dile getirdi. İşte o açıklamalar...

81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi!

TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi" kazandırdıklarını söyledi.

Bursa’ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Bursa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 11 millet bahçesinin inşaatını tamamladı!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada TOKİ tarafından bugüne kadar 11 millet bahçesinin yapımının bitirildiğini söyledi.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kocaeli Derince Millet Bahçesi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli, Derince İlçesi, Çenedağ Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İş (E- İhale) ihalesi 17 Ağustos 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Van İli Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Temmuz tarihinde yapılacak.

Ankara Kahramankazan Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Ankara İli Kahramankazan İlçesi Yıldırım Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Millet Bahçesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den başkente yeni millet bahçesi geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi geliyor! Beklenen tarih açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi inşa edecek. İşte o millet bahçeleri...

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Bakırköy ve Küçükçekmece İlçeleri Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği İle 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir de var! TOKİ'den 12 ile yeni millet bahçesi projesi müjdesi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı 12 ildeki yeni millet bahçesi için düğmeye bastı

TOKİ'den 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi! Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte Şanlıurfalıların yüzünü güldüren millet bahçesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Hataylılara müjde! Yeni millet bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek...

TOKİ'den Samsunlulara müjde! 3 yeni millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun'da 3 yeni millet bahçesi hayata geçirecek.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

toki millet bahçeleri Haberi

toki millet bahçeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye bastı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi sloganıyla yola çıkan TOKİ şimdi de İstanbul'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbulluların merakla beklediği Kağıthane Millet Bahçesi projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan son dakika detaylarına göre, Kağıthane Millet Bahçesi projesinde sosyal donatı alanlarına da yer verilecek. 

Söz konusu projenin yer tesliminden itibaren 400 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/750093 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE,...