20 / 04 / 2024

Kemer Naturland icra satışı

Kemer Naturland icra satışı

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan Naturland Forest Resort'u  96 milyon 559 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel 96.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan Naturland Forest Resort'u  96 milyon 559 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel hayalet otele dönüştü!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 27 yıl önce turizme açılan ve 2014 yılında kapatılan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, 'hayalet otel'e dönüştü.

Kemer'de Naturland Eco Park ve Aqua Resort Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kemer 'de bulunan 5 yıldızlı 2 otel Kemer İcra Dairesi tarafından 27 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Kemer İcra Dairesi tarafından 6 gayrimenkul satılıyor!

Antalya İli Kemer İlçesi 'nde bulunan 6 gayrimenkul Kemer İcra Dairesi tarafından 29 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

Eve icra nasıl gelir?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunun tahsilini isteyebiliyor. Borcun tahsilinin yollarından bir tanesi de icra takibi oluyor. İcra takibi nasıl gerçekleşir? Peki, eve icra nasıl gelir?

Eve icra gelirse ne alamaz?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde alacaklı borcun tahsili için icra takibi başlatabiliyor. Haciz işlemi alacaklı lehine yapılan bir işlem olsa da alacaklı, borçlu ve üçüncü kişilerin hakları gözetilerek uygulanıyor. Peki, eve icra gelirse ne alamaz?

Eve icra kalktı mı 2014?

Borçlunun borcunu ödememesi durumunda alacaklı borcunu tahsil edebilmek için bir çok yola başvurabiliyor. Bu yollardan bir tanesi de icra takibi oluyor. Peki,eve icra gelebilir mi? Eve icra kalktı mı 2014!

Kemer'de yaşanan çevre kirliliği vatandaşları isyan ettirdi!

Kemer’de çöp toplama işi Kemer Belediyesi’ne, depolama ve imha işlemi ise Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi. Kemer Belediye Başkanı Gül, Büyükşehir Belediyesi’nin görevini yapmadığını, bu nedenle çevre kirliliği yaşandığını söyledi.

Kemer'deki plajların üçte biri halka açıldı!

Kemer Kaymakamlığı’nın talimatıyla ilçe merkezinde özel işletmeler tarafından işletilen plajların üçte birlik bölümü vatandaşların kullanımına açıldı. Sahillere uyarı tabelası koyan kaymakamlık, Ayışığı Plajı’nda denetim yaptı.

Kiracının tahliyesi için icra takibi!

Ev sahibi ile kiracı arasında ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu hükümlerine göre kiracının tahliyesi istenirken bazı gerekçelerin söz konusu olması gerekiyor. Kiracı nasıl tahliye edilir? Kiracının tahliyesi için icra takibi nasıl gerçekleşir?

Kemer-Antalya arası deniz otobüsü seferleri başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.

Eve icra gelir mi 2014?

Borçlu bir kimsenin, borcunu alacaklıya ödememesi halinde alacaklı dava açabiliyor. Yargıtay Kararı kapsamında eve icra konusu ele alınıyor. Eve icra gelir mi 2014? Eve haciz gelince ne yapılır..

Kemer Naturland icra satışı Haberi

Kemer Naturland icra satışı

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan otel 96 milyon 559 bin 629 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcraya konu olan arsa üzerinde Naturland Forest Resort yer alıyor. İcra ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

1988 yılında inşaat ruhsatı verilen, 1991'de turizme açılan, dönemin en ünlü 'eko tatil' oteli olan, 130 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Naturland Eko Park ve Resort Otel, 2013 yılının Eylül ayında kapandı. Kısa süreli olarak 2014'te işleten başka şirketin yetkililerinin de bırakmasının ardından otel, atıl durumda kaldı.

Naturland'de 692 yatak kapasiteli 564 otel odası, 3 kral dairesi, 11 bio ev, 39 apart ve 4 taş evin yanı sıra 300 kişilik lokanta, 330 kişilik...