20 / 04 / 2024

Kenan Demirok

Kenan Demirok

Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ağustos 2013 tarihinde Bağdat Caddesi'nde kuruldu

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal bebek odası için 40 bin TL harcadı!

7 aylık hamile olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, bebek odası için hazırlıklara başladı. Çiftinin pembe ağırlıklı olacak bebek odası takımı için ise 40 bin TL harcadığı iddia edildi.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Kenan Işık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Işık tarafından kuruldu. 

Kenan İmirzalıoğlu diziden aldı villaya yatırdı!

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'ten aldığı parayla Şile’den iki katlı, yüzme havuzlu bir villa satın aldı...

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Kenan Demirok Haberi

Kenan Demirok


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Kenan Demirok tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Ağustos'ta kuruldu. Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi tüm hissesi Kenan Demirok'a ait. 


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat hizmetlerini yapmak,inşaat sektörüne ait tüm edevatları hazırlamak,yurt içi ve yurt dışı inşaat ihalelerine iştirak etmek,inşaat malzemelerinin alım ve satım işlerini yapmak.Yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,yaptırmak,yurt içinde dağıtım hizmetlerini vepazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özpınar İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi, Gülcihan Sokak,...