19 / 04 / 2024

kenan doğulunun evi

kenan doğulunun evi

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Doğulu kardeşler evlerini değiş tokuş etti!

Popçu Kenan-Ozan Doğulu kardeşler, kısa bir süre önce evlerini değiş tokuş etti. Yakında 3. kez kız babası olmaya hazırlanan Ozan Doğulu, ailesinin rahat etmesi için bahçeli bir eve taşınmayı isteyince yardımına kardeşi Kenan koştu.

Evi kirada olanlar dikkat! Mart'ta doğru beyan etmeyene ceza var!

Bakanlık 4.5 milyon konutu, kira gelirinin doğru beyan edilmesi için takibe aldı. Vergisini gizleyen ev sahipleri tespit ediliyor. Düşük havale veya bir başka hesaba para gönderme konusu da takip ediliyor.

Birden fazla evi olanlara ek vergi mi geliyor?

Konut sektörüne ilişkin olarak yapılanacak olan yeni düzenlemeler doğrultusunda, birden çok evi olanlar için vergi düzenlemesi olacağı kaydedildi. Bu vergi düzenlemesi ile beraber, ikinci evlerden itibaren daha yüksek oranda vergi ödemesi olarak yapılması planlanıyor. İşte haberin detayları...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Ev fiyatları ikiye katlandı! Doğru konutu bulmak için bu detayları gözden kaçırmayın! Ev almak isteyenler dikkat!

Ev fiyatlarının ikiye katlandığı bu dönemde doğru evi bulmak da zorlaştı. Ev alacak vatandaşlar 'Konut alırken nelere dikkat edilmeli?, Kendime uygun evi nasıl seçerim?' gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Kenan Akbayram'dan üç fay hattı için kritik uyarı!

Önceki yıllarda büyük depremlerin meydana geldiği Bingöl, Doğu Anadolu, Kuzey Anadolu ve Varto Fay Zonları için açıklamalarda bulunan  Dr. Kenan Akbayram, kritik uyarılarda bulundu.

İngiltere'nin en küçük evi satılıyor!

İngiltere'nin kuzey doğusunda bulunan Grimston Park'taki ülkenin en küçük evi satılıyor. 16 metrekare büyüklüğündeki ev için 235 sterlin isteniyor. 

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

İsrail güçleri Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi ruhsatsız olduğu sebebiyle yıktı. 

İsrail askerleri Doğu Kudüs’te Filistinli bedevilere ait bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Doğu Kudüs’ün kırsalında yaşayan Filistinli bedevilere ait bir evi “ruhsatsız olduğu” gerekçesiyle yıktı.

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

kenan doğulunun evi Haberi

kenan doğulunun evi

Müzisyen Kenan Doğulu, şiirler, şarkılar yazarak ilan-ı aşk ettiği eşi oyuncu Beren Saat'in doğum günü hediyesi için kesenin ağzını açıyor. Doğulu, kendisine 15 bin dolarlık klasik otomobil hediye eden eşine yeni bir ev almaya hazırlanıyor. 

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Doğulu, 26 Şubat'ta 35 yaşına girecek cömert eşine lüks rezidansla karşılık verecek. Cennet Koyu'ndaki Bodrum Mandarin Oriental'den lüks bir ev almaya karar veren popçu, yeni ev için 13 milyon lira ödeyecek.

Bölgedeki lüks villaları gezen Doğulu, 235 metrekarelik lüks bir rezidans daireyi almaya karar verdi. Anlaştığı evin sahibiyle önümüzdeki günlerde bir araya gelecek şarkıcı, Cem Yılmaz, Ünal Aysal ve Işıl-Rüştü Reçber çifti gibi isimlere de komşu olacak.

Ünlü isimler nerede...